18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 3 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
🔥 Pogrzeb w Murzynowie - teraz popularne
alususs 2024-09-03, 4:04 5
Wysokie tam odsetki są od pożyczki
Zgłoś
turor 2024-09-03, 6:32 15
Kolejny, który wiecznie nie wie o co chodzi.
Ma teraz szansę zrozumieć
Zgłoś
robo72 2024-09-03, 6:50 16
Ale z kopem na ryj przegięła pizda. Kopać leżącego potrafi tylko pizda.
Zgłoś
SraliBaby_W_Rowie 2024-09-03, 6:52 47
robo72 napisał/a:

To brytole są, czego od nich oczekujesz? Wpierdol od pigmentododatnich zbierają, dają gwałcić im swoje kobiety, mordować dzieci.
Zgłoś
Wstalodziany 2024-09-03, 7:37 31
Panowi bijący mają IQ nizsze niż obwód bicepsa. Przedstawiają gościowi szczegóły umowy dotyczącej uslug finansowych za raz po tym jak jego świadomość została wysłana do walhalli. Moim zdaniem sokoro zamierzają kogoś nokautować to powinni zostawiać mu przynajmniej kartkę z podsumowaniem spotkania.
Zgłoś
JanJankowski 2024-09-03, 7:45
Co za zjebany dialekt. 51 funtów ciagle brakuje to widza się next week znowu
Zgłoś
BambiPMT 2024-09-03, 8:29
JanJankowski napisał/a:

Raczej 15 albo 50 stówek z tego co ich zrozumiałem.
Zgłoś
kranik123 2024-09-03, 8:30 1
Zachowanie iście murzyńskie.
Zgłoś
draxidox 2024-09-03, 8:34 20
JanJankowski napisał/a:

"Fifteen hundred pounds this week" poligloto za pięć groszy. Oświecę Cię, to ciut więcej niż 51. I brzmi też inaczej niż "Fifty one".
Teoretycznie mogłoby chodzić o 50 klocków nawet, ale znając brytoli, ich niechęć do wyraźnego wypowiadania całych słów oraz menela na zdjęciu, wątpię, żeby siedział im aż 50, raczej chodzi o 1500 funciaków.

Natura sama eliminuje debili.
Zgłoś
wojtekpwse 2024-09-03, 9:05 1
robo72 napisał/a:

Przegięła szmata, która nie reguluje zobowiązań i tak za słabo mu podkręcił ostrość jak dla mnie nie zrozumiał dalej.
Zgłoś
Zaprzysiężony 2024-09-03, 9:43 4
Jako osiemnastolatek wyjechałem do UK do pracy na zaproszenie super gościa, niech to będzie Łukasz.
Zameldował mnie w domu, który najmował. Zanim ja przyjechałem mieszkał tam taki Sebastian, który na mój przyjazd wyprowadził się do innego lokum.
No i jakież było moje zdziwienie, kiedy wpierdalając płatki z mlekiem zobaczyłem jak wygląda taka windykacja na żywo. Łukasz okazał się skutecznym windykatorem, a Sebastian też udawał zdziwionego
Zgłoś
Angevil 2024-09-03, 9:55 2
Wstalodziany napisał/a:

Panowi bijący mają IQ nizsze niż obwód bicepsa. Przedstawiają gościowi szczegóły umowy dotyczącej uslug finansowych za raz po tym jak jego świadomość została wysłana do walhalli. Moim zdaniem sokoro zamierzają kogoś nokautować to powinni zostawiać mu przynajmniej kartkę z podsumowaniem spotkania.

Teraz są korporacyjne standardy, podsumowanie dostanie mailem i załącznik z fakturką.

I tak to jest.
Zgłoś
~Velture 2024-09-03, 9:58
Angevil napisał/a:

Teraz są korporacyjne standardy, podsumowanie dostanie mailem i załącznik z fakturką.

e-fakturą

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
madufo 2024-09-03, 10:04
Niezły oklep jak na 5000 funtów
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów