Gdy dżentelmeni nie mogą dojść do porozumienia w kwestii zwrotu funtów, wkracza tradycyjna metoda negocjacji
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
🔥
Pogrzeb w Murzynowie
- teraz popularne
Kolejny, który wiecznie nie wie o co chodzi.
Ma teraz szansę zrozumieć
Ma teraz szansę zrozumieć
Ale z kopem na ryj przegięła pizda. Kopać leżącego potrafi tylko pizda.
robo72 napisał/a:
Ale z kopem na ryj przegięła pizda. Kopać leżącego potrafi tylko pizda.
To brytole są, czego od nich oczekujesz? Wpierdol od pigmentododatnich zbierają, dają gwałcić im swoje kobiety, mordować dzieci.
Panowi bijący mają IQ nizsze niż obwód bicepsa. Przedstawiają gościowi szczegóły umowy dotyczącej uslug finansowych za raz po tym jak jego świadomość została wysłana do walhalli. Moim zdaniem sokoro zamierzają kogoś nokautować to powinni zostawiać mu przynajmniej kartkę z podsumowaniem spotkania.
Co za zjebany dialekt. 51 funtów ciagle brakuje to widza się next week znowu
JanJankowski napisał/a:
Raczej 15 albo 50 stówek z tego co ich zrozumiałem.
JanJankowski napisał/a:
"Fifteen hundred pounds this week" poligloto za pięć groszy. Oświecę Cię, to ciut więcej niż 51. I brzmi też inaczej niż "Fifty one".
Teoretycznie mogłoby chodzić o 50 klocków nawet, ale znając brytoli, ich niechęć do wyraźnego wypowiadania całych słów oraz menela na zdjęciu, wątpię, żeby siedział im aż 50, raczej chodzi o 1500 funciaków.
Przegięła szmata, która nie reguluje zobowiązań i tak za słabo mu podkręcił ostrość jak dla mnie nie zrozumiał dalej.
Jako osiemnastolatek wyjechałem do UK do pracy na zaproszenie super gościa, niech to będzie Łukasz.
Zameldował mnie w domu, który najmował. Zanim ja przyjechałem mieszkał tam taki Sebastian, który na mój przyjazd wyprowadził się do innego lokum.
No i jakież było moje zdziwienie, kiedy wpierdalając płatki z mlekiem zobaczyłem jak wygląda taka windykacja na żywo. Łukasz okazał się skutecznym windykatorem, a Sebastian też udawał zdziwionego
Zameldował mnie w domu, który najmował. Zanim ja przyjechałem mieszkał tam taki Sebastian, który na mój przyjazd wyprowadził się do innego lokum.
No i jakież było moje zdziwienie, kiedy wpierdalając płatki z mlekiem zobaczyłem jak wygląda taka windykacja na żywo. Łukasz okazał się skutecznym windykatorem, a Sebastian też udawał zdziwionego
Wstalodziany napisał/a:
Panowi bijący mają IQ nizsze niż obwód bicepsa. Przedstawiają gościowi szczegóły umowy dotyczącej uslug finansowych za raz po tym jak jego świadomość została wysłana do walhalli. Moim zdaniem sokoro zamierzają kogoś nokautować to powinni zostawiać mu przynajmniej kartkę z podsumowaniem spotkania.
Teraz są korporacyjne standardy, podsumowanie dostanie mailem i załącznik z fakturką.
e-fakturą
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów