18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 59 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Mar0 2020-11-16, 8:10 1
Promocja w obi czy co?
Zgłoś
Juzwa 2020-11-16, 9:15 4
Takie rośliny są drogie, więc co ma zrobić? Kupować?! Chyba was pojebało!

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
puszek1964 2020-11-16, 9:55 3
chyba nie zasnę w nocy , a może ukradł barszcz sosnowskiego ?
Zgłoś
janlew 2020-11-16, 10:41
Dendrofil w akcji
Zgłoś
TRQPL 2020-11-16, 11:21 11
Śmiechem, żartem byćmoże to nasz rodak

Die motherfucker die motherfucker die.

I will wear you like a condom.
Zgłoś
Janusz_k 2020-11-16, 11:23
Ale pustak
Zgłoś
Jestem_na_nie 2020-11-16, 12:15 1
W Anglii taka bieda że nawet kwiaty kradną
Zgłoś
Pralpunkt 2020-11-16, 12:28 5
Pewnie to kutas z pochodzenia środkowa Europa, jakaś Polska, Rumunia itp
Zgłoś
fantasticplayer 2020-11-16, 14:27 1
Smiechem zartem niech zglosza to policji a ci wrzuca blache na bemben i beda mieli wszystkie informacje o wlascicielu pojazdu i kto jest do niego ubezpieczony. Wtedy policja powinna zaserwowac S172 RTA by wlasciciel auta powiedzial kto w danym dniu o danej godzinie jechal autem. Jak poda dane to wytoczyc sprawe o kradziez. Jak wlasciciel odmowi podania danych to dostanie mandat i 6 puntkow. Z mordy widac, ze to raczej malo inteligentan wersja angielskie patologi wiec watpie by blachy zmienil.

Dla mnie od zawsze największa nagroda to, zapach ciętych kwiatów na grobie wroga.
Zgłoś
Rutik 2020-11-16, 14:47 6
fantasticplayer napisał/a:

Z mordy widac, ze to raczej malo inteligentan wersja angielskie patologi wiec watpie by blachy zmienil.

0:17 wyraźnie napisane, że ford na lewych blachach. Twojej mordy nie widzę, ale na bank inteligentny nie jesteś.
Zgłoś
KebabRemover 2020-11-16, 15:49 2
z mordy wygląda na polaka
Zgłoś
p................k 2020-11-16, 18:16
Rośliny to jeszcze chuj. Ja w ogrodzeniu mam taką wnękę na śmietnik z bramką, obok takie miejsce gdzie urzęduje mój kot i tam też mu sypiemy suchą karmę. Kiedyś idę wyrzucić śmieci, a tam baba na moich oczach mi zajebała woreczek tej karmy.
Zgłoś
Asuritta 2020-11-16, 20:36
zabawne policja udostępnia po co ? dalej szukają złodziejaszka ? xD takie cipy z nich ?
Zgłoś
T................y 2020-11-16, 22:45
Z ryja taki trochę polski Seba
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów