18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 8 minut temu
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
🔥 Hmm .. - teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
smc 2025-01-10, 17:59 3
Gazrurka wydaje taki piękny dźwięk...

To muzyka naszej młodości
Zgłoś
JoSeed 2025-01-10, 18:04 2
Nie rozróżniam, który dżentelmen, który luj...
Mam zatem nadzieję, że dostali wszyscy po równo 👍
Zgłoś
Wampay 2025-01-10, 18:16 2
Co ten Super Mario wyprawia.
Zgłoś
drakasraka 2025-01-10, 18:28 2
niby białe niby anglia a walą się rurami po łbach jak w afryce, czy anglia to już afryka?
Zgłoś
mam_racje 2025-01-10, 18:48 13
Tacy oni brytyjscy, jak ci:

Skala zbrodni, które rozpoczęły się w latach 70-tych XX w., dotąd nie została dokładnie zbadana. Wszystko zaczęło się w północnej Anglii i w Midlands, gdzie w latach 60-tych osiedlili się imigranci z Pakistanu i Bangladeszu. Według miejscowych molestowania i gwałty zaczęły się niedługo później. Celem były dziewczęta, sieroty i dzieci z domów opieki. Ofiarom podawano narkotyki i za pomocą sieci rodzinnych zmuszano do prostytucji. Ten schemat był widoczny w ok. 50 miastach w Wielkiej Brytanii. Gwałciciele często nazywali swoje ofiary „białymi szmatami”.

Elon Musk opublikował na X m.in. fragment stenogramu sądowego o przerażającej treści.
Wynika z niego, że Mohammed Karrar miał za pomocą pompki poszerzać odbyt dziewczynki, aby ułatwić gwałt analny. Została zgwałcona przez pięciu lub sześciu mężczyzn. W jednym momencie penetrowało ją aż czterech mężczyzn. Ofiara miała mniej niż 13 lat.

Opisana została m.in. historia Anny z Bradford, która w wieku 14 lat wielokrotnie zgłaszała gwałty. Poślubiła swojego oprawcę podczas tradycyjnego muzułmańskiego ślubu. W ceremonii uczestniczył nawet brytyjski pracownik socjalny. Władze zaakceptowały „opiekę” nad nią w ramach rodziny zastępczej u rodziców jej męża.

Z kolei w Telford Lucy Lowe po raz pierwszy została zapłodniona w wieku 14 lat przez Azhara Aliego Mehmooda, który później spalił ją żywcem w jej własnym domu. Wraz z nią zginęły matka oraz niepełnosprawna siostra. Lucy była wtedy w drugiej ciąży również z Mehmoodem. Sprawca został skazany na dożywotnie pozbawienie wolności, ale nie za gwałty, lecz za morderstwo.

Sytuacja została wykorzystana do zastraszania innych dzieci. W 2022 r. opublikowany został raport w tej sprawie, w którym stwierdzono, że funkcjonariusze opisali część miasta jako „obszar zakazany”. Świadkowie twierdzili, że społeczność pakistańska była faworyzowana przez władze. Według nich istniała niechęć do badania przestępstw popełnionych przez społeczność określaną jako „azjatycka”.

Znany jest także przypadek 12-letniej Samanthy, która 27 października 2006 r. została porwana przez dwóch Azjatów. Mężczyźni później ją zgwałcili i wyrzucili z jadącego samochodu. Następnie inny mężczyzna, która miał udzielić jej pomocy, napastował ją seksualnie. Dziewczynce udało się uciec i poprosić o pomoc taksówkarza i jego klienta. Zaproponowali jej, że zabiorą ją na policję. Następnie pięciu Azjatów gwałciło ją bez przerwy prawie przez dobę. Szefem grupy odpowiedzialnej za proceder był Shakil Choudhury, który został skazany tylko na trzy lata więzienia.
Zgłoś
Adiczek 2025-01-10, 19:13 11
mam_racje napisał/a:

Tacy oni brytyjscy, jak ci:
Skala zbrodni, które rozpoczęły się w latach 70-tych XX w., dotąd nie została dokładnie zbadana. Wszystko zaczęło się w północnej Anglii i w Midlands, gdzie w latach 60-tych osiedlili się imigranci z Pakistanu i Bangladeszu. Według miejscowych molestowania i gwałty zaczęły się niedługo później. Celem były dziewczęta, sieroty i dzieci z domów opieki. Ofiarom podawano narkotyki i za pomocą sieci rodzinnych zmuszano do prostytucji. Ten schemat był widoczny w ok. 50 miastach w Wielkiej Brytanii. Gwałciciele często nazywali swoje ofiary „białymi szmatami”.
Elon Musk opublikował na X m.in. fragment stenogramu sądowego o przerażającej treści.
Wynika z niego, że Mohammed Karrar miał za pomocą pompki poszerzać odbyt dziewczynki, aby ułatwić gwałt analny. Została zgwałcona przez pięciu lub sześciu mężczyzn. W jednym momencie penetrowało ją aż czterech mężczyzn. Ofiara miała mniej niż 13 lat.
Opisana została m.in. historia Anny z Bradford, która w wieku 14 lat wielokrotnie zgłaszała gwałty. Poślubiła swojego oprawcę podczas tradycyjnego muzułmańskiego ślubu. W ceremonii uczestniczył nawet brytyjski pracownik socjalny. Władze zaakceptowały „opiekę” nad nią w ramach rodziny zastępczej u rodziców jej męża.
Z kolei w Telford Lucy Lowe po raz pierwszy została zapłodniona w wieku 14 lat przez Azhara Aliego Mehmooda, który później spalił ją żywcem w jej własnym domu. Wraz z nią zginęły matka oraz niepełnosprawna siostra. Lucy była wtedy w drugiej ciąży również z Mehmoodem. Sprawca został skazany na dożywotnie pozbawienie wolności, ale nie za gwałty, lecz za morderstwo.
Sytuacja została wykorzystana do zastraszania innych dzieci. W 2022 r. opublikowany został raport w tej sprawie, w którym stwierdzono, że funkcjonariusze opisali część miasta jako „obszar zakazany”. Świadkowie twierdzili, że społeczność pakistańska była faworyzowana przez władze. Według nich istniała niechęć do badania przestępstw popełnionych przez społeczność określaną jako „azjatycka”.
Znany jest także przypadek 12-letniej Samanthy, która 27 października 2006 r. została porwana przez dwóch Azjatów. Mężczyźni później ją zgwałcili i wyrzucili z jadącego samochodu. Następnie inny mężczyzna, która miał udzielić jej pomocy, napastował ją seksualnie. Dziewczynce udało się uciec i poprosić o pomoc taksówkarza i jego klienta. Zaproponowali jej, że zabiorą ją na policję. Następnie pięciu Azjatów gwałciło ją bez przerwy prawie przez dobę. Szefem grupy odpowiedzialnej za proceder był Shakil Choudhury, który został skazany tylko na trzy lata więzienia.

Ja pierdole aż strasznie się to czyta,jedna jedyna kara to opony i benzyna
Zgłoś
kruszymordziec 2025-01-10, 19:18 7
@mam_racje: dzięki tobie jeszcze bardzie nienawidzę tych ciapatych kurew i lewactwa a myślałem że bardziej się nie da...
Zgłoś
mynameisgod 2025-01-10, 19:47
gentleman - dosłownie miękki mężczyzna
Zgłoś
wojtas09999 2025-01-10, 19:58
Adiczek napisał/a:

Dobrze że masz nie straszne rozwiązanie
Zgłoś
mam_racje 2025-01-10, 20:01 4
kruszymordziec napisał/a:

@: dzięki tobie jeszcze bardzie nienawidzę tych ciapatych kurew i lewactwa a myślałem że bardziej się nie da...

To źle, takie emocje są złe bo wyłączają rozum, a to nim musimy się posługiwać aby przetrwać i ochronić przyszłe pokolenia.
Przede wszystkim trzeba wiedzieć, na kogo nie głosować:

W Sejmie trwało pierwsze czytanie rządowego projektu ustawy o zmianie ustawy o udzielaniu cudzoziemcom ochrony na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej.

Projekt dotyczy wprowadzenia możliwości czasowego ograniczenia prawa do złożenia wniosku o azyl oraz wprowadzenia dodatkowych przesłanek, które umożliwią pozbawianie statusu uchodźcy. Nowe przepisy mają na celu wzmocnienie ochrony granicy poprzez przeciwdziałanie zjawisku wykorzystywania migracji przez Białoruś, która w kooperacji z Rosją i międzynarodowymi grupami przestępczymi organizuje przerzut migrantów do Unii Europejskiej.

Krytyczny głos w debacie zabrała poseł Koalicji Obywatelskiej Klaudia Jachira.

- Potrzebujemy mądrej polityki migracyjnej, także takiej, która wyciągnie wnioski z błędów popełnionych przez Europę Zachodnią. Mądra polityka, to ta nastawiona na integrację, naukę języka i zatrudnienie, a nie asymilację, getta i zasiłki - grzmiała.

Przekonywała, że „skuteczna polityka migracyjna nie ma też nic wspólnego z zawieszaniem praw człowieka, w tym prawa do azylu”.

Sięgnęła po zaskakujący argument: „Jakie miłe było moje wczorajsze zaskoczenie, gdy otworzyłam krówkę z Forum Obywatelskiego Rozwoju, a tam na papierku przeczytałam:

"2,3 proc. O tyle byłoby niższe PKB w ubiegłym roku, gdyby po 2014 roku nie występowało zjawisko migracji. Pozytywny wpływ migrantów na produkt krajowy ma w kolejnych latach rosnąć, a w 2050 roku ma odpowiadać za 12,5 proc. PKB Polski”.
- Od nas zależy, czy chcemy mieć krówkę, czy obejść się smakiem
- rzuciła na koniec.

[ Dodano: 2025-01-10, 20:17 ]
Adiczek napisał/a:

To poczytaj jeszcze:

Elon Musk na serwisie X udostępnił w ciągu kilku ostatnich dni liczne materiały dotyczące tuszowania przez brytyjskie władze przestępstw imigranckich gangów pedofilskich, które działały na wielką skalę. Proceder trwał wiele lat i był ignorowany - zarówno przez mainstreamowe media, jak i władze oraz służby brytyjskie - w imię walki z rasizmem i islamofobią. W stenogramach opisano m.in. zbiorowe gwałty na dziewczynkach oraz morderstwa.

Urzędnicy unikali podjęcia działań w imię utrzymania „stosunków społecznych”. Zdarzało się, że prośby o pomoc od rodziców zgwałconych dzieci były ignorowane. Osoby ujawniające przestępstwa były zaś oskarżane o... rasizm i islamofobię.

W 2009 r. angielska policja prowadziła dochodzenie w sprawie uwodzenia i wykorzystywania seksualnego dziewcząt. Policjanci z Greater Manchester aresztowali sześciu mężczyzn z Azji, a szczegóły postępowania przekazali do CPS (angielski odpowiednik polskiej prokuratury). CPS jednak odmówiło podjęcia dalszych działań, twierdząc, że ofiara nie jest wiarygodna i w efekcie zaniechano ścigania. Policja nie kwestionowała tej decyzji, mimo że sprawca o imieniu Ahmed nie potrafił wyjaśnić, w jaki sposób jego DNA znalazło się na bieliźnie dziewczyny.

Jak podał portal Thefp.com, większość takich przestępstw popełniono w miastach rządzonych przez Partię Pracy, która liczyła na poparcie społeczności muzułmańskiej. W proceder byli zaangażowani nawet niektórzy pracownicy socjalni. W Oldham szef gangu gwałcicieli Shabir Ahmed pełnił funkcję urzędnika ds. socjalnych, a gangiem kierował z biura ds. opieki społecznej. W wielu przypadkach lokalni politycy Partii Pracy pakistańskiego pochodzenia ingerowali w policyjne śledztwa. Np. w 2016 r. w Telford 10 członków tamtejszej rady napisało list do minister spraw wewnętrznych Amber Rudd, w którym podważali zarzuty i przekonywali, aby nie podejmować działań.

Nazir Afzal, były główny prokurator w północno-zachodniej Anglii, twierdzi, że w 2008 r. rządowy departament ds. migracji doradzał policji, aby nie ścigała gangów, ponieważ dziewczęta „podjęły świadomy wybór dotyczący ich zachowań seksualnych”.

Podobnie była policjantka Dion Miller twierdzi, że były premier Gordon Brown wysłał list do wszystkich jednostek policji ws. gangów, w którym polecano im, aby nie angażowały się w te sprawy, ponieważ dziewczynki miały dokonać świadomego wyboru.

Jess Phillips, minister ds. zwalczania przemocy, odmówiła wszczęcia ogólnokrajowego śledztwa ws. gangów, pozostawiając je organom lokalnym. Po tym Elon Musk nazwał ją „apologetką ludobójstwa gwałtu”. Następnie brytyjska minister w rozmowie ze Sky News nie wykluczyła przeprowadzenia ogólnokrajowego śledztwa. Musk zarzucił z kolei obecnemu brytyjskiemu premierowi Keirowi Stermerowi, że ten jest współwinny działania gangów. Stermer bowiem w latach 2008-2013 pełnił funkcję dyrektora prokuratury koronnej.
Zgłoś
Prosty 2025-01-10, 20:25 1
Jak się kochają to chuj z nimi , zero strat

Nic nie cieszy tak jak ludzka krzywda
Zgłoś
420710247365 2025-01-10, 20:47 2
Podziwiam odwagę kamerzysty. Podchodząc tak blisko naraził się na to że dostanie wszy od tych chujów z Walsall. Ta jebana wioska powinna zostać spalona napalmem a to co po niej zostanie wysadzone w powietrze.
Zgłoś
Przemeek 2025-01-10, 20:59
ten co leży to chyba polak, bo coś tam słychać "ale mi kurwa jebli"
Zgłoś
Ciastotoja Wczoraj 0:20
To są nasi rodacy, posłuchajcie jak się wypowiadają „nie mam sił” „ale mi kurwa jebli” no to nieźle hoho
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem