Komorowski straszy Tuska
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:59
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa na chuj mi jakieś chujowe kawałki z programu dla wieśniaków mających kisiel w gaciach na widok filmiku z podkładanymi głosami?
Ten cały majewski jest dla większości polski.... dla tej debilnej większości. Szczególne ze wsi gdzie takie coś jest uważane za rozrywke tygodnia. Zwykły chuj co grał 3cio i 4to planowe rólki w filmach i nigdy nie został prawdziwym aktorem.
Dla mnie to było takie śmieszne jak wizyta w urzędzie skarbowym/
Ten cały majewski jest dla większości polski.... dla tej debilnej większości. Szczególne ze wsi gdzie takie coś jest uważane za rozrywke tygodnia. Zwykły chuj co grał 3cio i 4to planowe rólki w filmach i nigdy nie został prawdziwym aktorem.
Dla mnie to było takie śmieszne jak wizyta w urzędzie skarbowym/
moim zdaniem każdy temat z majewskim lub tym skośnym bucem, powinien być od razu zakładany w sucharach
Pener666 napisał/a:
moim zdaniem każdy temat z majewskim lub tym skośnym bucem, powinien być od razu zakładany w sucharach
Moc w sobie masz, przenosić możesz. Młody padawanie.
To to gówno jeszcze nadają?
Velture, pierdolisz jakbyś był jakimś hipsterem. Taki jesteś oryginalny i inny od tego otaczającego cię plebsu
Velture, wyjeb sie od wsi bo gdyby nie ona to takie przydupasy z miasta jak ty nie miały by co do papy włożyć (chyba ze ssac lubisz ale tym sie raczej nie najesz co najwyżej zadławić), większość ludzi z miasta ogląda tego typu programy bo wola w domu siedzieć niz wychodzić na zasyfiałe miasto. Na wsi można sobie do góry kutasem na łące poleżeć i nikt nie będzie miał do tego pretensji a ty se do parku idz ziomus. Jestem ze wsi i mi z tym dobrze fest
Jak Komorowski zrobił takie wejście to aż sam się prawie osrałem...
radzio10c napisał/a:
Velture, wyjeb sie od wsi bo gdyby nie ona to takie przydupasy z miasta jak ty nie miały by co do papy włożyć (chyba ze ssac lubisz ale tym sie raczej nie najesz co najwyżej zadławić), większość ludzi z miasta ogląda tego typu programy bo wola w domu siedzieć niz wychodzić na zasyfiałe miasto. Na wsi można sobie do góry kutasem na łące poleżeć i nikt nie będzie miał do tego pretensji a ty se do parku idz ziomus. Jestem ze wsi i mi z tym dobrze fest
Jedyne co w życiu robiłeś z kutasem to leżenie z nim do góry.
Velture spinasz się jakby Ci ktoś matkę śrubokrętem zajebał. Majewski większość swoich skeczów ma na prawdę na bardzo niskim poziomie, ale akurat ten filmik im się udał. Rozluźnij poślady, tyle w temacie.
odpierdol sie od ludzi z wiosek... żryc bys niemial co gdyby nie oni...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów