Ulubiony angol konstruuje silnik odrzutowy przy pomocy szlifierki, wiertarki i taśmy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
no kurwa zbudował, a czy dziala? chuj dowiemy sie za tydzień... po co kurwa wrzucać niedokonczony eksperyment?
w 10:37 masz adnotacje gdzie napisane jest "Click here to find out" I wchodzisz tam i wszystko masz
Krystiankupis napisał/a:
w 10:37 masz adnotacje gdzie napisane jest "Click here to find out" I wchodzisz tam i wszystko masz
To autor pizda, bo nie pomyślał żeby od razu wrzucić
ten typ jak był mały to chyba wpadł do kotła z herbata i już zupełnie go popierdoliło.......
Ten "angol " to jaks kurwa jak na niego patrze to mam ochote mu zajebac, a to nie jest silnik odrzutowy tylko turbosprezaarka i butla z gazem ten serwis schodzi na psy.
Loq14 napisał/a:
Ulubiony angol...
tak kurwa, oczywiście...
Cały czas, ulubiony angol, ulubiony rusek, ulubiony arab, ulubione coś tam...
JADoktor napisał/a:
Ten "angol " to jaks kurwa jak na niego patrze to mam ochote mu zajebac, a to nie jest silnik odrzutowy tylko turbosprezaarka i butla z gazem ten serwis schodzi na psy.
Najpierw poczytaj. To jest silnik odrzutowy w pełnej krasie i nie zapominaj o końcówkach
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów