📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Nie będzie piwa,bo nie było na końcu tragicznego zawalenia,które być powinno!
Bo to najlepszy kolor do czarnej trumny'
Jeżeli masz katar, problemy z trawieniem i drobne oznaki paranoi, to lepiej skontaktuj się ze specjalistą.
Co do filmu, to widać na końcu że facet zrobił jebitną skarbonkę.
Jeżeli masz katar, problemy z trawieniem i drobne oznaki paranoi, to lepiej skontaktuj się ze specjalistą.
Co do filmu, to widać na końcu że facet zrobił jebitną skarbonkę.
Nie pierdolneło... Nie lubie was !
Ciekawe jak mocno ta moneta na samym dole wcisnęła się w szafkę? Matka jak wróci do domu to go zajebie
Dobra, gdzie tu most?
Kurde chciałbym mieć jakieś takie wieczorowe hobby. A nie tylko dragi i dragi...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów