📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Naprawdę bardzo, ale to bardzo pożyteczne spożytkowanie czasu.
NobliwyWojak napisał/a:
Naprawdę bardzo, ale to bardzo pożyteczne spożytkowanie czasu.
Bo ty przecież siedząc na sadolu odwalasz kawal dobrej roboty i produktywnie spędzasz czas.
Jakie to smutne, że prawie w każdej sytuacji, kiedy skorzysta się z ironii musi znaleźć się jakiś prostolinijny człowieczek, który jej nie zrozumie i będzie się próbował wybić intelektualnie.
Już sama emotikona na końcu mojego posta powinna dać ci do myślenia (o ile masz czym).
Z tym słoneczkiem na błękitnej koszulce brodą i rozwianym włosem wygląda zupełnie jak Jezus.
Nic dziwnego, że cuda czyni.
Nic dziwnego, że cuda czyni.
żeszkurwa nie rozjebało sie...
Tak, kurwa, a później pani w sklepie nie ma z czego reszty wydać, bo jakiś kiep robi sobie monetową budowlę...
Kładąc ostatnią monetę kichnąć rozpierdalając wszystko po pokoju. Bezcenne.
@NobliwyWojtek
Przepraszam, że nie wychwyciłem tej, jakże zgrabnie ukrytej ironii. Jesteś prawdziwym mistrzem ciętej riposty. Mógłbym się od ciebie wiele nauczyć. A tak na serio to idź kochaj mamę.
Przepraszam, że nie wychwyciłem tej, jakże zgrabnie ukrytej ironii. Jesteś prawdziwym mistrzem ciętej riposty. Mógłbym się od ciebie wiele nauczyć. A tak na serio to idź kochaj mamę.
— Fryderyk Nietzsche do chrześcijan-antysemitów
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów