Niedopieszczona pani domu potrzebuje wsparcia u kogoś silnego. Kogoś, kto wytrzyma dłużej niż 5 minut. Kogoś, kto nie zasypia po wszystkim. Chyba znalazła.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Niedopieszczona pani domu potrzebuje wsparcia u kogoś silnego. Kogoś, kto wytrzyma dłużej niż 5 minut. Kogoś, kto nie zasypia po wszystkim. Chyba znalazła.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
link do calosci?
Nathan Fillion ??? ten z Serenity ?
Nawet fajne szkoda tylko że nie miał w ręku piły spalinowej
Aria to kiedyś była klasa sama w sobie..i te filmiki 320x240:D Gimby nie znajo!
AbelardG napisał/a:
Niby kobieta, a jednak klocek tłusty
Ja pierdole, bycie stuleją to dopiero przegryw życia. Będziesz do końca Życia trzymał chuja w ręku jak nie zapłacisz. Co za kurwa śmietnik społeczny z cb
niemamskarpet. napisał/a:
Nathan Fillion ??? ten z Serenity ?
Od czegoś trzeba zacząć karierę.
Kolega pyta panowie!
Komuś podłączyli internet
Po komentarzach widać, że większość tu to prawdziwi sprinterzy i zwalili w mniej niż 1,5 min, mimo że nikt nawet z ciuchów nie wyskoczył, a zakończenie jest inne niż można byłby się spodziewać.
No złota łopata to minimum za odkopanie filmu sprzed 12-13 lat ... nie mnie jednak reżyserem całej serii tych filmów jest nie kto inny jak James Gunn - tak ten sam od Strażników Galaktyki xD
Dziękuję za uwagę i nara!
Dziękuję za uwagę i nara!
Aria Giovanni, za młodego trzepało się kapucyna do jej filmików i zdjęć, piękne naturalne ciało.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów