📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ta robota go przytłoczyła.
No niestety. Tak wygląda praca u mnie na budowie.
To nie jest siedzenie za biurkiem z pączkiem w łapie, tylko ciężka fizyczna praca za niewielkie pieniądze. Zatrudniam tylko patologię, no im nie zależy na zdrowiu i życiu, a są wydajni. Najlepsi są ludzie z Bangladeszu, bo wszyscy mają fikcyjne papiery, których nikt nie jest w stanie zweryfikować. Dzięki temu wygrywam wszystkie przetargi i zarabiam duże pieniądze. Jak się coś zesra, to zamykam spółkę z o.o. i otwieram następną.
To nie jest siedzenie za biurkiem z pączkiem w łapie, tylko ciężka fizyczna praca za niewielkie pieniądze. Zatrudniam tylko patologię, no im nie zależy na zdrowiu i życiu, a są wydajni. Najlepsi są ludzie z Bangladeszu, bo wszyscy mają fikcyjne papiery, których nikt nie jest w stanie zweryfikować. Dzięki temu wygrywam wszystkie przetargi i zarabiam duże pieniądze. Jak się coś zesra, to zamykam spółkę z o.o. i otwieram następną.
wszyscy tu kurwa inżyniery, a który sie tego spodziewał. każdy myślał że sie na płasko obali a nie, cała ściana zacznie kęcić breakdance.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów