Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pewnie nawet w lato smierdzi tam dymem, nie nawidze osiedli jednorodzinnych gdzie pali sie w piecach by ogrzac dom/wodę,
osobiscie po studiach planuje zamieszkac gdzies przy morzu srodziemnym, by w ogrodku miec basen i kaktusy itd, jako programista i tak pracuje zdalnie dla zachodnich startupow, na pewno nie przebolalbym budowania sie 'w polsce'
Czekam dnia jak wejdzie pełną parą I.A. i was wszystkich cwaniaków programistów wypierdolą w te kaktusy!!
niedługo zamieszkasz gdzie zechcesz,tyko szkielety uprzątnąć.pewnie nawet w lato smierdzi tam dymem, nie nawidze osiedli jednorodzinnych gdzie pali sie w piecach by ogrzac dom/wodę,
osobiscie po studiach planuje zamieszkac gdzies przy morzu srodziemnym, by w ogrodku miec basen i kaktusy itd, jako programista i tak pracuje zdalnie dla zachodnich startupow, na pewno nie przebolalbym budowania sie 'w polsce'
Czekam dnia jak wejdzie pełną parą I.A. i was wszystkich cwaniaków programistów wypierdolą w te kaktusy!!
I.A?
złodziej bo wybudował dom?
W Krakowie kupno mieszkania( 70 m2 +2 miejsca parkingowe -585 tys)- wychodzi drożej niż wybudowanie domu za granicami miasta.
Pracuje, wziął kredyt to się buduje. A Tobie ch*ja do tego
wyzluzuj czlowieku zartuje..
Czytając komentarze od razu można zobaczyć ile osób zazdrości takiego domu
Nie obiecuj
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów