Po roku zbierania materiału i wyodrębnianiu klatek, 3 latach odleżenia na dyskach, przyszedł czas na montaż, a teraz na pokazanie światu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:28
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
🔥
Riddler vs Czarnuszek
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nikt sobie nic nie zrobił, nawet nie ma najebanych budowlańców, po chuj to oglądać na sadolu?
Wróć do nas z materiałem, jak opierdolą ci tą chałupę a ty odstrzelisz włamywaczy albo jako ci gaz pierdolnie, tylko pamiętaj o odpowiednim dziale.
sqnk napisał/a:
złodziej sie chaty dorobił /.. ;p
złodziej bo wybudował dom?
W Krakowie kupno mieszkania( 70 m2 +2 miejsca parkingowe -585 tys)- wychodzi drożej niż wybudowanie domu za granicami miasta.
Pracuje, wziął kredyt to się buduje. A Tobie chuja do tego
Spoko wrzuta Mario Budowlaniec - za 30 lat może to będzie nawet Twoja chata, a teraz wrzuć to na forum muratora i nie zaśmiecaj więcej sadistica.
ić stont!
pewnie nawet w lato smierdzi tam dymem, nie nawidze osiedli jednorodzinnych gdzie pali sie w piecach by ogrzac dom/wodę,
osobiscie po studiach planuje zamieszkac gdzies przy morzu srodziemnym, by w ogrodku miec basen i kaktusy itd, jako programista i tak pracuje zdalnie dla zachodnich startupow, na pewno nie przebolalbym budowania sie 'w polsce'
osobiscie po studiach planuje zamieszkac gdzies przy morzu srodziemnym, by w ogrodku miec basen i kaktusy itd, jako programista i tak pracuje zdalnie dla zachodnich startupow, na pewno nie przebolalbym budowania sie 'w polsce'
Misiek_KRK napisał/a:
złodziej bo wybudował dom?
W Krakowie kupno mieszkania( 70 m2 +2 miejsca parkingowe -585 tys)- wychodzi drożej niż wybudowanie domu za granicami miasta.
Pracuje, wziął kredyt to się buduje. A Tobie chuja do tego
Czemu zaraz kredyt nie każdy jest Polakiem cebulakiem może ma hajs i tyle
Byłoby ok gdyby to trwało maksymalnie minute.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów