Po roku zbierania materiału i wyodrębnianiu klatek, 3 latach odleżenia na dyskach, przyszedł czas na montaż, a teraz na pokazanie światu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Spoko to wyszło Jakie wymiary działki ?
Super. jeszcze wyjeb te cmentarny płot
kwasnybigos napisał/a:
Super. jeszcze wyjeb te cmentarny płot
Dej piniendze na 270 metrów bieżących płota to wyjebię
Qrwa 3 lata budowałeś??? To się kurwa filmikiem popisałeś. Weź wstaw córkę co gałę opierdala to będzie sadol.
mygyry napisał/a:
Nikt sobie nic nie zrobił, nawet nie ma najebanych budowlańców, po chuj to oglądać na sadolu?
Kurwa, dobrze gada.
daniel30071986 napisał/a:
Qrwa 3 lata budowałeś??? To się kurwa filmikiem popisałeś. Weź wstaw córkę co gałę opierdala to będzie sadol.
Ty ułomny jakiś jesteś? Gdzie jest napisane że 3 lata budowałem? Nie pozdrawiam
Chwalisz się czy żalisz?
Pozostaje Ci do spłacenia kilkaset koła plus około 70 % w odsetkach.
Każdy kto zbudował dom (jest tu trochę takich) mógłby wrzucić podobny filmik, ale nie wrzuca. Nie zastanawiasz się dlaczego?
Pozostaje Ci do spłacenia kilkaset koła plus około 70 % w odsetkach.
Każdy kto zbudował dom (jest tu trochę takich) mógłby wrzucić podobny filmik, ale nie wrzuca. Nie zastanawiasz się dlaczego?
gdpm2 napisał/a:
pewnie nawet w lato smierdzi tam dymem, nie nawidze osiedli jednorodzinnych gdzie pali sie w piecach by ogrzac dom/wodę,
osobiscie po studiach planuje zamieszkac gdzies przy morzu srodziemnym, by w ogrodku miec basen i kaktusy itd, jako programista i tak pracuje zdalnie dla zachodnich startupow, na pewno nie przebolalbym budowania sie 'w polsce'
Nie kumam co ten film robi na sadisticu.
Każdy ma inny gust, może dom będzie używany też jako firma z parkingiem, ale jak będzie mieszkać tam tylko jedna rodzina, to ilość kostki jest porypana. Mając dom z taką działką, to chodzi o trawniczek i zieleń, a nie betonowanie jak w mieście. Dla mnie ilość kostki, niszczy cały urok tego domu.
Każdy ma inny gust, może dom będzie używany też jako firma z parkingiem, ale jak będzie mieszkać tam tylko jedna rodzina, to ilość kostki jest porypana. Mając dom z taką działką, to chodzi o trawniczek i zieleń, a nie betonowanie jak w mieście. Dla mnie ilość kostki, niszczy cały urok tego domu.
Zajebista sprawa choć wiem jakie to trudne przedsięwzięcie.
Nie przejmuj się lamusowymi komentarzami. Pozdrowienia!
Nie przejmuj się lamusowymi komentarzami. Pozdrowienia!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów