18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:46
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
tr3mm0r 2014-03-08, 10:50
Ćpuny i ich kwiatuszki...
Zgłoś
E................2 2014-03-08, 10:55 2
Taaaa, racja, wiekszosc co week przychodzi zarzygana i wyglada jak scierwo, a bobka natury spalisz i od razu ćpunisko... Przesada.. Nie paliliscie to wypierniczac ! Ci ktorzy pija, to co mam gadac z innymi "aaa podzielmy sie na grupe Ci co palą, a Ci co chlają" Jedno jest pewne Marihuana nigdy nie zabila chyba, ze jakis malolat wpadl pod samochod bo przejaraniec bez umiaru. Alkohol zabil juz w kij ludzi, aleee nieeeeeeee voda lepsza, bo ktos lubi jak mu odpiernicza i komus noz moze w plecy wsadzic.. Wasze myslenie tych ktorzy nigdy nie palili, bo raz pewnie zapalili, przejarali sie i nieeeee -.- ze nacpanie... Idiotyzm !
Zgłoś
specodhec341 2014-03-08, 10:55
Gdzie ten gif o zastępowaniu wugaryzmów gwiazdkami?
Zgłoś
kulawyyogi 2014-03-08, 10:55
Pogląd na narkotyki powinien być postrzegany jako wolność wyboru ,a co którzy ćpają za dużo no co poradzić selekcja naturalna
Zgłoś
marcin2pac 2014-03-08, 10:57
widze, ze za jebanie cpunow warny leca - jebac cpunow
Zgłoś
makos333 2014-03-08, 11:03 2
Matan_M napisał/a:

Oho, gimba założyła konta na sadolu, powiedz nam więcej jak bardzo spoko jesteś gdy palisz "zielsko" i jak bardzo zjebani są ludzie, którzy są przeciw legalizacji jakiegokolwiek syfu. Jak chcesz ćpać to wypierdalaj do Amsterdamu i nie wracaj.

Spinaj dupę dalej, tak bardzo ćpunem ;_;
Zgłoś
E................2 2014-03-08, 11:03 2
Palic, sadzic, zalegalizowac, zdelegalizowac Vode po ktorej umiera duzo ludzi i juz umarlo w kij.......... Nikt sie nie zastanawia ile bezdomnych ludzi umierało po vodce, ile zwyklych ludzi na imprezach wyladowalo w szpitalu... To wlasnie ci co mysla, ze marihuane jak sie pali, to sie cpa to są najwiekszymi idiotami wszechczasow, jebac alkoholikow.
Zgłoś
N................a 2014-03-08, 11:04 2
Ja pierdole, jeszcze nie miałem pojęcia że tyle tutaj jest zjebanych dzieci z gimnazjum póki nie zobaczyłem tego tematu. Jak chcecie kurwy ćpać i poświęcać swoje zdrowie lub życie dla kilku chwil haju to wypierdalajcie to Amsterdamu ćpać razem z murzynami, cyganami i ciapatymi.
Zgłoś
Camel_06 2014-03-08, 11:09 4
A mnie na ten przykład niezmiennie zaskakuje, jaką wspaniałą gównoburzę wywołuje każdy temat o paleniu. Ja tam wolę strzelić parę piw i flaszkę ze znajomymi, ktoś woli zjarać po blancie, wszystko jest dla ludzi, byle z głową, na chuj drążyć temat.
Zgłoś
marcin2pac 2014-03-08, 11:09 4
dostalem dosc zajebisa wiadomosc od jegomoscia Eryk12:

Cytat:

"Ćpac marihuane" Debilu nieda sie tego cpac, jedynie co zapalic i sie dobrze poczuc, napewno lepiej niz po vodce 2pac tez palil i jebac cie pajacu Mam dom, place rachunki, wstaje do pracy, gram na ps3 odpalam blanta i chuj ci do tego Alkoholiku.

elokwencja poziom master
Zgłoś
maniek84 2014-03-08, 11:16 1
dobrze jest zajarac czasami i sie wyluzowac a nie bluzgac jeden na drugiego
Zgłoś
S................n 2014-03-08, 11:37 2
Na chuj spinacie dupy? Ci co mają palić zielsko to palą, ci co nie palą ,nie będą i po chuj ta spinka?

A ludzi którzy nazywają niedzielnych amatorów zielska ćpunami, powinno się nazywać alkoholikami, żulami itp.

Proste. Twój organizm, możesz z nim robić co chcesz mnie to chuj obchodzi bo to ty kiedyś bedziesz płakał, nie ja....

P.S. Aha... taka analogia. Zauważyłem że najwięcej spinają się gówniarze (1989+) jak by najwięcej o zielsku wiedzieli, a znają tylko z filmów... Logika ..... kurwa ..heh
Zgłoś
mati13542 2014-03-08, 11:38 3
Nie ma nic złego w piciu alkoholu, ale chodzi mi o picie z kulturą, inna sprawa jest z chlaniem do nie przytomności kiedy tylko jest ku temu okazja albo i bez, dzień w dzień. Tak samo jest z paleniem ganji, nikomu jeszcze się nie popierdoliło w głowie do zapalenia blanta ze znajomymi od czasu do czasu, co nie zmienia faktu że strasznie łatwo doprowadzić się do stanu w którym palenie traktujemy jak największą wartość w swoim życiu i jaramy to kopane zielsko z ulicy dzień w dzień.
Kurwa wszystko można ale z głową. A co do legalizacji to chyba każdy powinien być jej przychylny, po pierwsze duże dochody ale kraju z akcyzy, po drugie lepszej jakości palenie bo otwarcie trzeba powiedzieć że to co jest teraz na ulicy GÓWNO!
Zgłoś
Greg80 2014-03-08, 11:57 4
Skoro wszyscy co palą MJ to ćpuny, to czemu nie wrzucić do jednego wora od razu palaczy tytoniu. To też narkotyk.
Podziwiam wiedzę hejteów na ten temat. Wszędzie wietrzycie spisek, a to o pancernej brzozie, a to o popełnianiu na kimś samobójstwa. Rząd kłamie, TV kłamie ale jakoś w kwestii marychy się z nimi zgadzacie i tu spisku nie widzicie.
Nie mówię że konopie to lek na całe zło, ale jest naprawdę wszechstronna. Obniża cisnienie, łagodzi ból, poprawia apetyt, wyostrza zmysły a to co mi się podoba najbardziej to to że staje się bardziej kreatywny. Komuś bardzo nie na rękę jest, aby taki produkt był dostępny dla każdemu i to prawie za darmo. Pomyślcie komu?
To że mam coś do powiedzenia na ten temat, więcej po za waszym "jebane ćpuny" jest wystarczającym dowodem na to że ten "narkotyk" nie stanowi zagrożenia. A wręcz przeciwnie, sprawia że człowiek zaczyna myśleć inaczej, bardziej kreatywnie, często dochodzi do bardzo ciekawych i mądrych wniosków.
No ale to i tak to mózgów przepalonych wódą, durną ideologią i tępą wiarą nie trafi.
Zgłoś
grondir 2014-03-08, 11:59
Matan_M : Brak słów ,aby opisać twój debilizm śmieciu ,propsy dla moderatorów ,że dają ostrzeżenia tym pajacom ,znaleźli się kurwa wielcy wojujący
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem