Bukiet szczęścia
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Taaaa, racja, wiekszosc co week przychodzi zarzygana i wyglada jak scierwo, a bobka natury spalisz i od razu ćpunisko... Przesada.. Nie paliliscie to wypierniczac ! Ci ktorzy pija, to co mam gadac z innymi "aaa podzielmy sie na grupe Ci co palą, a Ci co chlają" Jedno jest pewne Marihuana nigdy nie zabila chyba, ze jakis malolat wpadl pod samochod bo przejaraniec bez umiaru. Alkohol zabil juz w kij ludzi, aleee nieeeeeeee voda lepsza, bo ktos lubi jak mu odpiernicza i komus noz moze w plecy wsadzic.. Wasze myslenie tych ktorzy nigdy nie palili, bo raz pewnie zapalili, przejarali sie i nieeeee -.- ze nacpanie... Idiotyzm !
Gdzie ten gif o zastępowaniu wugaryzmów gwiazdkami?
Pogląd na narkotyki powinien być postrzegany jako wolność wyboru ,a co którzy ćpają za dużo no co poradzić selekcja naturalna
widze, ze za jebanie cpunow warny leca - jebac cpunow
Matan_M napisał/a:
Oho, gimba założyła konta na sadolu, powiedz nam więcej jak bardzo spoko jesteś gdy palisz "zielsko" i jak bardzo zjebani są ludzie, którzy są przeciw legalizacji jakiegokolwiek syfu. Jak chcesz ćpać to wypierdalaj do Amsterdamu i nie wracaj.
Spinaj dupę dalej, tak bardzo ćpunem ;_;
Palic, sadzic, zalegalizowac, zdelegalizowac Vode po ktorej umiera duzo ludzi i juz umarlo w kij.......... Nikt sie nie zastanawia ile bezdomnych ludzi umierało po vodce, ile zwyklych ludzi na imprezach wyladowalo w szpitalu... To wlasnie ci co mysla, ze marihuane jak sie pali, to sie cpa to są najwiekszymi idiotami wszechczasow, jebac alkoholikow.
Ja pierdole, jeszcze nie miałem pojęcia że tyle tutaj jest zjebanych dzieci z gimnazjum póki nie zobaczyłem tego tematu. Jak chcecie kurwy ćpać i poświęcać swoje zdrowie lub życie dla kilku chwil haju to wypierdalajcie to Amsterdamu ćpać razem z murzynami, cyganami i ciapatymi.
A mnie na ten przykład niezmiennie zaskakuje, jaką wspaniałą gównoburzę wywołuje każdy temat o paleniu. Ja tam wolę strzelić parę piw i flaszkę ze znajomymi, ktoś woli zjarać po blancie, wszystko jest dla ludzi, byle z głową, na chuj drążyć temat.
dostalem dosc zajebisa wiadomosc od jegomoscia Eryk12:
elokwencja poziom master
Cytat:
"Ćpac marihuane" Debilu nieda sie tego cpac, jedynie co zapalic i sie dobrze poczuc, napewno lepiej niz po vodce 2pac tez palil i jebac cie pajacu Mam dom, place rachunki, wstaje do pracy, gram na ps3 odpalam blanta i chuj ci do tego Alkoholiku.
elokwencja poziom master
dobrze jest zajarac czasami i sie wyluzowac a nie bluzgac jeden na drugiego
Na chuj spinacie dupy? Ci co mają palić zielsko to palą, ci co nie palą ,nie będą i po chuj ta spinka?
A ludzi którzy nazywają niedzielnych amatorów zielska ćpunami, powinno się nazywać alkoholikami, żulami itp.
Proste. Twój organizm, możesz z nim robić co chcesz mnie to chuj obchodzi bo to ty kiedyś bedziesz płakał, nie ja....
P.S. Aha... taka analogia. Zauważyłem że najwięcej spinają się gówniarze (1989+) jak by najwięcej o zielsku wiedzieli, a znają tylko z filmów... Logika ..... kurwa ..heh
A ludzi którzy nazywają niedzielnych amatorów zielska ćpunami, powinno się nazywać alkoholikami, żulami itp.
Proste. Twój organizm, możesz z nim robić co chcesz mnie to chuj obchodzi bo to ty kiedyś bedziesz płakał, nie ja....
P.S. Aha... taka analogia. Zauważyłem że najwięcej spinają się gówniarze (1989+) jak by najwięcej o zielsku wiedzieli, a znają tylko z filmów... Logika ..... kurwa ..heh
Nie ma nic złego w piciu alkoholu, ale chodzi mi o picie z kulturą, inna sprawa jest z chlaniem do nie przytomności kiedy tylko jest ku temu okazja albo i bez, dzień w dzień. Tak samo jest z paleniem ganji, nikomu jeszcze się nie popierdoliło w głowie do zapalenia blanta ze znajomymi od czasu do czasu, co nie zmienia faktu że strasznie łatwo doprowadzić się do stanu w którym palenie traktujemy jak największą wartość w swoim życiu i jaramy to kopane zielsko z ulicy dzień w dzień.
Kurwa wszystko można ale z głową. A co do legalizacji to chyba każdy powinien być jej przychylny, po pierwsze duże dochody ale kraju z akcyzy, po drugie lepszej jakości palenie bo otwarcie trzeba powiedzieć że to co jest teraz na ulicy GÓWNO!
Kurwa wszystko można ale z głową. A co do legalizacji to chyba każdy powinien być jej przychylny, po pierwsze duże dochody ale kraju z akcyzy, po drugie lepszej jakości palenie bo otwarcie trzeba powiedzieć że to co jest teraz na ulicy GÓWNO!
Skoro wszyscy co palą MJ to ćpuny, to czemu nie wrzucić do jednego wora od razu palaczy tytoniu. To też narkotyk.
Podziwiam wiedzę hejteów na ten temat. Wszędzie wietrzycie spisek, a to o pancernej brzozie, a to o popełnianiu na kimś samobójstwa. Rząd kłamie, TV kłamie ale jakoś w kwestii marychy się z nimi zgadzacie i tu spisku nie widzicie.
Nie mówię że konopie to lek na całe zło, ale jest naprawdę wszechstronna. Obniża cisnienie, łagodzi ból, poprawia apetyt, wyostrza zmysły a to co mi się podoba najbardziej to to że staje się bardziej kreatywny. Komuś bardzo nie na rękę jest, aby taki produkt był dostępny dla każdemu i to prawie za darmo. Pomyślcie komu?
To że mam coś do powiedzenia na ten temat, więcej po za waszym "jebane ćpuny" jest wystarczającym dowodem na to że ten "narkotyk" nie stanowi zagrożenia. A wręcz przeciwnie, sprawia że człowiek zaczyna myśleć inaczej, bardziej kreatywnie, często dochodzi do bardzo ciekawych i mądrych wniosków.
No ale to i tak to mózgów przepalonych wódą, durną ideologią i tępą wiarą nie trafi.
Podziwiam wiedzę hejteów na ten temat. Wszędzie wietrzycie spisek, a to o pancernej brzozie, a to o popełnianiu na kimś samobójstwa. Rząd kłamie, TV kłamie ale jakoś w kwestii marychy się z nimi zgadzacie i tu spisku nie widzicie.
Nie mówię że konopie to lek na całe zło, ale jest naprawdę wszechstronna. Obniża cisnienie, łagodzi ból, poprawia apetyt, wyostrza zmysły a to co mi się podoba najbardziej to to że staje się bardziej kreatywny. Komuś bardzo nie na rękę jest, aby taki produkt był dostępny dla każdemu i to prawie za darmo. Pomyślcie komu?
To że mam coś do powiedzenia na ten temat, więcej po za waszym "jebane ćpuny" jest wystarczającym dowodem na to że ten "narkotyk" nie stanowi zagrożenia. A wręcz przeciwnie, sprawia że człowiek zaczyna myśleć inaczej, bardziej kreatywnie, często dochodzi do bardzo ciekawych i mądrych wniosków.
No ale to i tak to mózgów przepalonych wódą, durną ideologią i tępą wiarą nie trafi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów