Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
"Ja pierdole, jeszcze nie miałem pojęcia że tyle tutaj jest zjebanych dzieci z gimnazjum póki nie zobaczyłem tego tematu. Jak chcecie kurwy ćpać i poświęcać swoje zdrowie lub życie dla kilku chwil haju to wypierdalajcie to Amsterdamu ćpać razem z murzynami, cyganami i ciapatymi."
Nie kurwa, lepiej pić wódę z prawdziwymi Polakami, prawdziwymi aryjczykami. Zalać się w trupa, drzeć ryja na meczach, walić się po ryjach bo to takie kurwa polskie. Wolę palić z murzynami niż pić z idiotami. I nikt nie może mnie wyganiać z mojego kraju. Polska to nie tylko kraj dla ONRowców i wyznawców Korwina.
o boże boże
Drogi Panie -że tak rzeknę oficjalnie-jebie mnie twoje jaranie.
Jeśli bierzesz narkotyki
jesteś dla mnie pojebany
gdyż "ćpią" tylko barany
porównanie wódki z ziołem
jest jak dyskusja inteligenta z matołem
a dyskusja na sadolu
o używkach typu zioło
jest conajmniej nie na miejscu
bo tu łamią ręce nogi kręgosłupy
a twój żal o ziele właśnie trafił do twej dupy
w postaci czarnego owłosionego prącia.
Jeśli bierzesz narkotyki
jesteś dla mnie pojebany
gdyż "ćpią" tylko barany
porównanie wódki z ziołem
jest jak dyskusja inteligenta z matołem
a dyskusja na sadolu
o używkach typu zioło
jest conajmniej nie na miejscu
bo tu łamią ręce nogi kręgosłupy
a twój żal o ziele właśnie trafił do twej dupy
w postaci czarnego owłosionego prącia."
Panie poeta, niby czemu nie powinno się porównywać trawki z wódką? Przecież i jedno i drugie to używki. Nie mam bólu dupy i nie rozumiem dlaczego tego typu rozmowy są nie na miejscu. Nie biorę i gówno mnie obchodzi jaki dla Ciebie jestem. Nie obrażaj i nie wyzywaj od debili inteligencie szpagatowy. Teraz idź w pizdu i nie grzesz więcej.
Oho, gimba założyła konta na sadolu, powiedz nam więcej jak bardzo spoko jesteś gdy palisz "zielsko" i jak bardzo zjebani są ludzie, którzy są przeciw legalizacji jakiegokolwiek syfu. Jak chcesz ćpać to wypierdalaj do Amsterdamu i nie wracaj.
Specjalnie sie zalogowałem, żeby postawić piwko!
Jak dla mnie to nie problem ,kto chce to palii, i wkurwiać mnie będzie gadanie ludzi co nie mają zielonego pojęcia o czy mówią. Oooo bo marihuana jest zła ,tak nasz rząd mówi oraz unia czyli to prawda. Gówno prawda!
Jaranie się czymkolwiek z używek jest uzależnieniem bo dorosły człowiek zrozumie że takie informacje zachowuje się dla siebie.
Nie mam nic do ludzi co palą ale jeśli kurwa wrzucasz na SADISTIC (kurwa sama nazwa mowi ze tu sa sadysci i chca ogladac najwiecej SADYSTYCZNYCH kurwa kawalkow) cos o tkaich sprawach to nie sadystyczne a podsycające dyskusję.
Wrzuć tu kurwa jakieś sadystyczne obrazki,łamanie rąk,kręgosłupów,zdjęcia z wypadków lub innych a nie rób pseudopolitycznej dyskusji o tym jakie to zioło/wódka jest dobre/a a to drugie jest be....
Tych co uważają się za najmądrzejszych jest najwięcej.
W jaki sposób taki "geniusz" może podbudować swoje ego? Wystarczy uznawać jak najwięcej rzeczy za złe i nie korzystać z tych rzeczy, a tych, którzy korzystają, należy mieszać z błotem używając różnych epitetów. Potem można się szczycić jakie to ma się poukładane życie. Na łożu śmierci zmienicie swój światopogląd gdy okaże się, że żadna nagroda na Was nie czeka, a widok sufitu przywoła uczucie nostalgii za czasami kiedy można było gapić się w niego 24 godziny na dobę. Cóż, wtedy sufit traktowany był z pogardą. Nie chciało wam się poświęcić 5 min na gapienie się w sufit, bo mieliście "ważniejsze" sprawy jak np. jak tu komuś dopierdolić żeby poczuć się lepiej albo jak się zachowywać żeby ludzie mnie w pełni akceptowali. Teraz zostały wam ostatnie chwile waszego nędznego życia więc wpatrujecie się w sufit jak nigdy bo już go więcej nie ujrzycie. Najlepsze jest to, że sufit wygląda w tych ostatnich chwilach wręcz zajebiście i nieziemsko. Jak mogliście podczas swojego życia go nie zauważać skoro on tam zawsze był? Byliście zajęci uatrakcyjnianiem się w oczach innych często wykorzystując publicznie pewne sformułowania typu: "tamci to jebane ćpuny", "metale to brudasy", "... to pedały", "... to nieudacznicy" itd.
Przeraża Was myśl, że wszyscy jesteśmy tym samym niezależnie od tego co robimy. Mówiąc o kimś źle, mówisz źle o sobie bo jesteśmy jednym. Jesteśmy tylko jaźnią. Nie osądzaj, a nie będziesz osądzany. Nie czyń bliźniemu co Tobie nie miłe.
Każdy jest doskonały, wszystko jest doskonałe niezależnie od wszystkiego.
Wszechświat chce sie doświadczać na nieskończenie wiele sposobów - raz będąc pedałem w rurkach Wszechświat dowiaduje sie jak to jest być pedałem w rurkach, innym razem Wszechświat chce sie doświadczać jako ktoś, kto wyraża pogardę w stosunku do kogoś.
Wszechświat to schizofreniczny byt rozmawiający sam ze sobą pod różnymi postaciami. Czas na przebudzenie. Wszystko JEST. Wszytko jest miłością. Obrażając kogoś poprzez nazwaniem go ćpunem, obrażacie Boga który sprawdza jak wygląda Wszechświat z punktu widzenia kogoś takiego. Ty też jesteś Bogiem.
To, że lubię sobie od czasu do czasu zapalić nie robi ze mnie narkomana.
Założę się, iż nieraz strzeliłeś sobie piwko albo dwa (no chyba , że już mega ciota z Ciebie) więc idąc twoim tokiem myślenia mogę nazwać Cię alkoholikiem albo menelem.
Młody kozioł jesteś i gówno wiesz. Jak już chcesz o czymś dyskutować to wypadałoby się z tematem zapoznać.
To jest kurwa SADISTIC i zawsze będą tutaj sex, przemoc i narkotyki więc chyba to nie ja pomyliłem portale tylko Ty.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów