Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
C🤬j nie pies. Kaleka stworzony przez ludzi. Nosa nie położę, sraczka od wszystkiego co zje a do tego pierdzi jak c🤬j.
1: Mops nie Buldog. 2: te słodziaśne psiaki powstały z genetycznego mixa i generalnie...większość ich życia to ból;/ A pozatym poprzez bardzo specyficzną budowę czaszki (generalnie nie podobna do innych psów)zdarzają się nawet sytuacje wypadania gałek ocznych z oczodołó o tych psiaków
spike2222 napisał/a:
1: Mops nie Buldog. 2: te słodziaśne psiaki powstały z genetycznego mixa i generalnie...większość ich życia to ból;/ A pozatym poprzez bardzo specyficzną budowę czaszki (generalnie nie podobna do innych psów)zdarzają się nawet sytuacje wypadania gałek ocznych z oczodołó o tych psiaków
Moj wujek kiedyś kupił żonie takiego psa. Średnio 2/3 razy w miesiącu był u weterynarza wydając w granicach 500zl na szczura. Zapalenie uszu norma. W fałdach na ryju potrafiły robić się rany i prowadziły do infekcji. Do tego pies tak chrapał, że wujek spal w drugim pokoju a żona z psem w sypialni

spike2222 napisał/a:
1: Mops nie Buldog
to buldożek francuski, jakiś skundlony ale na pewno nie mops
spike2222 napisał/a:
Kynolog się k🤬a znalazł. W mopsie to ty chyba po zapomogę w kolejce stoisz.
rży głupia p🤬da, bo ni jej basen ani ona nie zapłaci za wymianę wody
Jak zobaczy rachunek za wymianę wody w basenie to raczej nie będzie się tak śmiała.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie