📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
mysle ze Hitler spierdolil i dozyl w zdrowiu i bogactwie sedziwego wieku
@up
Myślę, że, biorąc pod uwagę ,,leki", których sporo zażywał, to nawet jeśli gdzieś spierdolił - nie dożył sędziwego wieku. A już na pewno nie w zdrowiu.
Myślę, że, biorąc pod uwagę ,,leki", których sporo zażywał, to nawet jeśli gdzieś spierdolił - nie dożył sędziwego wieku. A już na pewno nie w zdrowiu.
Wierzycie w to że wielcy wladcy od tak poprostu umieraja jak zwykli ludzie ?
Bo ja nie
Bo ja nie
Hitler pod koniec wojny był fizycznym i psychicznym wrakiem. Spał po 3, 4h w nocy, żył w wiecznym stresie i w połowie II WŚ musiał przyjmować zastrzyki z witamin i narkotyków, by jakoś funkcjonować. Do tego po kilkunastu nieudanych zamachach na jego osobę wszędzie widział zamachowców, a na wyższym szczeblu wydawało mu się, że wszyscy spiskują przeciwko niemu i że knują za plecami kolejny zamach na niego (i w sumie częsciowo miał rację). W ostatnich dniach wojny widać było u niego gołym okiem Parkinsona. Dlatego zakończył swój marny żywot, a Eva Braun była mu ślepo posłuszna, dlatego odeszła razem z nim. Nie miał siły ani ochoty na ucieczkę, a wiedział doskonale, że jak wpadnie w ręce Amerykanów albo ruskich, to czeka go krawacik i szafot. Dlatego wybrał honorowe i nie hańbiące wyjście jakim było samobójstwo.
Hitler żył jeszcze sporo po wojnie.
Spłodził córe Merkelele i dopiero jak zobaczył, że nie poszła w jego ślady, to strzelił se w łeb.. z tygrysa.. pare razy.
Spłodził córe Merkelele i dopiero jak zobaczył, że nie poszła w jego ślady, to strzelił se w łeb.. z tygrysa.. pare razy.
bo dopóki się nie ożenisz nie wiesz że kobieta sra! ! oszustki!!!!!
Gówno prawda. Nawet nie ma dowodów że mu włos z głowy spadł, pewnie do śmierci cieszył się wolnością i dostatkiem i Ewunią.
@up
Gówno prawda. Nawet nie ma dowodów, że do śmierci cieszył się wolnością i dostatkiem i Ewunią.
Gówno prawda. Nawet nie ma dowodów, że do śmierci cieszył się wolnością i dostatkiem i Ewunią.
Zygmundo napisał/a:
Ok, wierze, ale
kto do chuja pana słucha RATM?
Ja słuchałem, słucham i będę słuchać. Masz z tym jakiś problem?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów