18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Ptasznik87 2020-08-21, 22:27
Na koniec filmiku puścił psa i pewnie znowu będzie powtórka z rozrywki.
Zgłoś
NataliaW 2020-08-21, 22:29
Pies pogryzł szczura. Nic w tym dziwnego. Nie wiem o co ból dupy, każdy pies atakuje koty, szczury i kury
Zgłoś
S................n 2020-08-21, 22:57
W Polsce system jest do bani, rząd go nadużywa , becelując jednym i folgując drugim, za chuja nie jest sprawiedliwy, zawsze kogoś faworyzuje. Gdyby Polska rządził ktoś z łbem a nie kutasem na karku, dojebał by kosmiczne grzywny, ale najpierw trzeba by było uszczelnić i sprostować prawo ,aby pozbyć się szczelin i niedopowiedzeń. W Islandii ,żeby pójść do pierdla trzeba się z deka nagimnastykować, zamiast tego dopierdalają kosmiczne mandaty i grzywny, to najlepszy motywator. Za powyższą akcję w Islandii pies prawdopodobnie poszedł by do uśpienia (nie lubią tutaj agresywnych psów), właściciel dostałby wezwanie do sądu i najprawdopodobniej jakieś pół bańki grzywny za odpowiedzialność jako właściciel, brak licencji na na niebezpieczne rasy ( i mieszanki), pewnie po pół roku odwiedził by go agent windykacyjny w razie niewypłacalności ( znam ten charakter, narobi na chuj a i tak się stawia, zero skruchy) eksmisja, dom (jeśli w hipotece) pod młotek, samochód tak samo, gość do przytułku.

GranDzisław napisał/a:

Kup sobie kameleona i nazwij go elgiebete

Co masz na myśli pisząc "psiarzy"? Ludzi ,którzy posiadają psa, czy ludzi, którzy przesadnie mają pierdolca na ich punkcie?

damdus94 napisał/a:

Oj wy psełdo znawcy ras psów z podstawówki xD po pierwsze bull nie jest rasą niebezpieczną w Polsce. Po drugie gościu nie powinien go puszczać luzem bo ja jako właściciel jednej takiej świni wiem że nie toleruje innych samców. A po trzecie wypierdalać z takimi szczurami które dobiegają bez smycz do większego psa a potem płacz bo piesek został ugryziony

No i? Pinczer Doberman też nie jest na liście, a widziałem jak skacze do gardła.
Zgłoś
Justynka99 2020-08-21, 22:59
SteinarBjorgvinsson napisał/a:

W Polsce system jest do bani, rząd go nadużywa , becelując jednym i folgując drugim, za chuja nie jest sprawiedliwy, zawsze kogoś faworyzuje. Gdyby Polska rządził ktoś z łbem a nie kutasem na karku, dojebał by kosmiczne grzywny, ale najpierw trzeba by było uszczelnić i sprostować prawo ,aby pozbyć się szczelin i niedopowiedzeń. W Islandii ,żeby pójść do pierdla trzeba się z deka nagimnastykować, zamiast tego dopierdalają kosmiczne mandaty i grzywny, to najlepszy motywator. Za powyższą akcję w Islandii pies prawdopodobnie poszedł by do uśpienia (nie lubią tutaj agresywnych psów), właściciel dostałby wezwanie do sądu i najprawdopodobniej jakieś pół bańki grzywny za odpowiedzialność jako właściciel, brak licencji na na niebezpieczne rasy ( i mieszanki), pewnie po pół roku odwiedził by go agent windykacyjny w razie niewypłacalności ( znam ten charakter, narobi na chuj a i tak się stawia, zero skruchy) eksmisja, dom (jeśli w hipotece) pod młotek, samochód tak samo, gość do przytułku.

Jak to się tutaj mawia. Wstawaj, zesrałeś się
Zgłoś
tarpan 2020-08-22, 1:54
Bulterierek do uśpienia. Natomiast właściciel porządne wpierdol. Jak nie zrozumie to ponownie aż do skutku.
Zgłoś
polakwrocek 2020-08-22, 3:25
To ten właściciel którego pies miski nie ruszy jak mu nie powie ?
Zgłoś
czarnyWiesław 2020-08-22, 10:13
Dukenstein napisał/a:

ojej mały piesek szczekał i pewnie uraził uczucia pitbulla. Jeszcze cwel właściciel z łapami wyskakuje.. mam nadzieję, że w dalszej części zajścia dostaje wpierdol i ze trze kopy na ryj na nieprzytomce.

Gdyby go uderzył to dalsza część filmiku wyglądała by tak samo jak pierwsza, tylko zamiast kundla Pitbull by pewnie gryzł nagrywającego.
Zgłoś
gumstg 2020-08-22, 10:41 1
hrabiatsw napisał/a:

A ja chce pod filmem komentarz pooligona

Poligon pewnie bana wyrwal bo sie udziela na innym kwejku:P
Zgłoś
Gregigregi 2020-08-22, 11:57
Jak wychowasz tak masz. Mam 2 EBT i obydwa i ułożyłem ak trzeba. Bawią się z innymi psami i tolerują koty. Są OK z dziećmi. Pizda nie właściciel. Tacy ludzie nie powinni mieć zwierząt.
Zgłoś
Policeman 2020-08-22, 12:05 1
Gregigregi napisał/a:

Jak wychowasz tak masz. Mam 2 EBT i obydwa i ułożyłem ak trzeba. Bawią się z innymi psami i tolerują koty. Są OK z dziećmi. Pizda nie właściciel. Tacy ludzie nie powinni mieć zwierząt.

O, jesteś przykłądem tego co mówi "ale on zawsze był spokojny, NIE WIEM CO W NIEGO WSTĄPIŁO". Chuj kogo obchodzi czy ułożyłeś czy ładnie się bawi, idziesz na spacer, zakładasz smycz, ew. też kaganiec, ale smycz zawsze. Jeśli nie i akurat zaatakuje mojego psa, to ja zawsze mam przy sobie bagnet i rozjebie ci kundla na kawałki, bo w momencie jak rzuca się na mnie albo mojego psa - to jest moment w którym ja się bronię. Chcesz patrzeć na coś takiego? Nie? To zakładaj zawsze smycz.
Zgłoś
Wiewór 2020-08-22, 15:30
Poligon się obraził za bana i teraz jestem ekspertem od zwierząt na kwejku

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
Moghul 2020-08-22, 18:43
Polskie bydło kurwa jak zwykle nie przestrzega prawa do komory z właścicielem kundla.
Zgłoś
cerber14 2020-08-23, 11:02
Bulteriery nie należą do ras agresywnych debile. Właściciel za to należy i to jego wina. To jedne z mądrzejszych psów, ale trzeba je ułożyć i nie dać sobie wejść na głowę. Lepsza taka świnia niż drące mordy, niewychowane szczury.
Zgłoś
C................n 2020-08-23, 12:42
Lol, nie dość że kraków, to jeszcze ze znaczkiem paraolimpijskim na samochodzie...

No i teraz będzie sławny na całą Polskę. Ciekawe ile wytrzyma, kiedy codziennie będzie widział ludzi, jak się z niego śmieją na ulicy i wytykają go palcami.
Zgłoś
sciagaszmajtkidlaruskich 2020-08-24, 23:32 3
dłuższy materiał

Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów