Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mój kumpel angol nazwał psa Syndrom. Zawsze jak kundel włazi na drzewa to on krzyczy za nim... Down syndrom!
to na pewno jest pies?
Jeśli ktoś coś, to tu sa blachy tego cepa
Krakow... mozna sie bylo spodziewac
Tak powinno się tępić tych społeczników małolatów youtuberów amatorów
Kurwa:/ Może dobra solówka była a kamera w pizdziec suka bladź ni chuja nastajaszczy.
Z rzeczy, które się zawsze ma przy sobie to jeszcze strzał z działa przeciwlotniczego powinien pomóc.
Rycerze Maryi zawsze mają przy sobie oręż ....
i dobrze kurwa powinien rozszarpać to małe gówno
Dzieciaku poczytaj sobie przepisy zjebie genetyczny. Popierwsze powinien dostac mandat za brak kaganca 2 sprawa napasc na czlowieka. Ale taki zjeb ma gowno w glowie jeszcze
Oj wy psełdo znawcy ras psów z podstawówki xD po pierwsze bull nie jest rasą niebezpieczną w Polsce. Po drugie gościu nie powinien go puszczać luzem bo ja jako właściciel jednej takiej świni wiem że nie toleruje innych samców. A po trzecie wypierdalać z takimi szczurami które dobiegają bez smycz do większego psa a potem płacz bo piesek został ugryziony
To powiedz mi jedno "znafco" czemu wlasciciel bulteriera nie mial kaganca. Tez bys tak pierdolil jak by pogryzl jakiegos czlowieka ?
Typ jeździ do tego audi, wszystko wiadomo. Wielki pan i władca z "agresywną" rasą psa i audi od niemca 15 letnim. Jeszcze długie włoski i te okularki. Dodatkowo jeszcze sobie z własnymi emocjami nie radzi. Zjebani właściciele kupują zjebane rasy psów i auta. Co innego jak ktoś kupi nówkę z salonu audi, bo chce wygodę. A co innego jak ktoś kupi 15 letniego złoma i myśli, że jest panem - a takich polaczków śmieci najwięcej i bujają się jak wójt na wsi. Znaleźć tego kurwiszcza i wytłumaczyć mu, gdzie pies ma mieć kaganiec i gdzie ten zjeb ma trzymać ręce.
Mimo wszystko 15 Audi jest wciąż wygodniejsze, niż Skoda prosto z salonu. Jak ktoś stawia głównie na komfort, to decyzja jasna.
A ja chce pod filmem komentarz pooligona
Poligon pojechał do Chin nawpierdalać się psiny i zszedł biedak na 'choroby współistniejące'...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów