Koleś mam nadzieję ma 2 sprawy
Za psa nieupilnowanie
Za napasc na nagrywającego
Ty to lubisz gmyrac paluszkiem psu w dupie?
Ta metoda na rozłączenie Psa jak bulterier, amstaff, pitbull nie działa
Ale pewnie o tym wiesz
Tym psom wkłada się całą pięść
Nie palec a wojskowy bagnet 20 cm . Albo w oczy . Skutecznie też scyzorykiem przeciąć mięśnie szczęki . Więcej nie zaciśnie bo nie ma czym .
Z rzeczy, które się zawsze ma przy sobie to jeszcze strzał z działa przeciwlotniczego powinien pomóc.
Kup sobie kameleona i nazwij go elgiebete
Można szkolić nie szkolić, ale dla takiego psa z ras agresywnych/niebezpiecznych powinny być specjalne przepisy i obowiązki wlasciciela. Niech sobie lata z tym po własnym podwórku. A co do odpowiedzialnosci to od razu po takim numerze z pogryzieniem czy cos do sądu jak mu przypierdolą 100 000 zł za uszkodzenia i urazy psychczne dziecka to mu sie odechce zabawy.
przecież są przepisy które jasno mówią że taki pies musi być na smyczy i w kagańcu
Nie spodziewalam sie ze zobacze na sadolu Janka i swinie, ale fakt. Wlasciciel zle traktuje psa, katuje go w domu.
Upuść przez przypadek jakieś namiary na socjal media do Janka.
Sam osobiście prześlę mu pozdrowienia.