18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
T3RMINATOR 2020-08-21, 11:17 11
Palec w dupę i powinien puścić. Głupi właściciele posiadacze głupich psów.
Zgłoś
Hexagon 2020-08-21, 11:20 151
pies jak pies ale właściciel do uśpienia
Zgłoś
Pralpunkt 2020-08-21, 11:21 36
Koleś mam nadzieję ma 2 sprawy
Za psa nieupilnowanie
Za napasc na nagrywającego

T3RMINATOR napisał/a:

Ty to lubisz gmyrac paluszkiem psu w dupie?
Ta metoda na rozłączenie Psa jak bulterier, amstaff, pitbull nie działa
Ale pewnie o tym wiesz

Zgłoś
~_Killa_ 2020-08-21, 11:26 8
Nie spodziewalam sie ze zobacze na sadolu Janka i swinie, ale fakt. Wlasciciel zle traktuje psa, katuje go w domu.

Social Media
Zgłoś
Eknen 2020-08-21, 11:28 24
Pralpunkt napisał/a:

Koleś mam nadzieję ma 2 sprawy

gdyby w Polsce były konkretne grzywny i odszkodowania, powiedzmy 10 krotność średniej krajowej , to nie byłoby z chujami problemu, to samo dotyczy kierowców .
Zgłoś
sqnk 2020-08-21, 11:31 9
chce dalsza czesc filmu!!!!
Zgłoś
ordinarymortar 2020-08-21, 11:37 33
jak ja nienawidzę psiarzy..

gdzie jest Summerlee?
Zgłoś
zbynekmaslanka 2020-08-21, 11:47 19
Można szkolić nie szkolić, ale dla takiego psa z ras agresywnych/niebezpiecznych powinny być specjalne przepisy i obowiązki wlasciciela. Niech sobie lata z tym po własnym podwórku. A co do odpowiedzialnosci to od razu po takim numerze z pogryzieniem czy cos do sądu jak mu przypierdolą 100 000 zł za uszkodzenia i urazy psychczne dziecka to mu sie odechce zabawy.
Zgłoś
Wuwues 2020-08-21, 12:08 2
Odrazu powinien zareagować jak młody gowniarz zaczął szczekac na jego psa
Zgłoś
Dukenstein 2020-08-21, 12:19 68
ojej mały piesek szczekał i pewnie uraził uczucia pitbulla. Jeszcze cwel właściciel z łapami wyskakuje.. mam nadzieję, że w dalszej części zajścia dostaje wpierdol i ze trze kopy na ryj na nieprzytomce.
Zgłoś
C0C0JUMBO 2020-08-21, 12:21 2
Właściciel sprawia wrażenie osoby z zakładu zamkniętego...
Zgłoś
ProVVe 2020-08-21, 12:26 18
To jakiś debil. "Znasz się na psach?" Na chuju może się znac, ale kurwa kaganiec chyba do dupy sobie zapodał. Z miejsca mu w strzał na ryj sprzedać... takich cweli powinno wywłaszczać

Ola gringo
Zgłoś
g................r 2020-08-21, 13:11 7
~T3RMINATOR napisał/a:

Nie palec a wojskowy bagnet 20 cm . Albo w oczy . Skutecznie też scyzorykiem przeciąć mięśnie szczęki . Więcej nie zaciśnie bo nie ma czym .
Zgłoś
GranDzisław 2020-08-21, 13:14 2
Właściciel tej świni w ogóle nie był stanowczy to on powinien być samcem alfa i krzyknąć jak w wojsku. Widziałem też jak pitbull trzymał psa to jakiś przechodzień złapał pitbulla od tyłu i podniósł do góry i pościł od razu. Po drugie takie świnię muszą mieć kaganiec.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów