📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Palec w dupę i powinien puścić. Głupi właściciele posiadacze głupich psów.
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
Za psa nieupilnowanie
Za napasc na nagrywającego
Ty to lubisz gmyrac paluszkiem psu w dupie?
Ta metoda na rozłączenie Psa jak bulterier, amstaff, pitbull nie działa
Ale pewnie o tym wiesz
Za psa nieupilnowanie
Za napasc na nagrywającego
T3RMINATOR napisał/a:
Palec w dupę i powinien puścić. Głupi właściciele posiadacze głupich psów.
Ty to lubisz gmyrac paluszkiem psu w dupie?
Ta metoda na rozłączenie Psa jak bulterier, amstaff, pitbull nie działa
Ale pewnie o tym wiesz
Nie spodziewalam sie ze zobacze na sadolu Janka i swinie, ale fakt. Wlasciciel zle traktuje psa, katuje go w domu.
Pralpunkt napisał/a:
Koleś mam nadzieję ma 2 sprawy
gdyby w Polsce były konkretne grzywny i odszkodowania, powiedzmy 10 krotność średniej krajowej , to nie byłoby z chujami problemu, to samo dotyczy kierowców .
jak ja nienawidzę psiarzy..
Można szkolić nie szkolić, ale dla takiego psa z ras agresywnych/niebezpiecznych powinny być specjalne przepisy i obowiązki wlasciciela. Niech sobie lata z tym po własnym podwórku. A co do odpowiedzialnosci to od razu po takim numerze z pogryzieniem czy cos do sądu jak mu przypierdolą 100 000 zł za uszkodzenia i urazy psychczne dziecka to mu sie odechce zabawy.
Odrazu powinien zareagować jak młody gowniarz zaczął szczekac na jego psa
ojej mały piesek szczekał i pewnie uraził uczucia pitbulla. Jeszcze cwel właściciel z łapami wyskakuje.. mam nadzieję, że w dalszej części zajścia dostaje wpierdol i ze trze kopy na ryj na nieprzytomce.
To jakiś debil. "Znasz się na psach?" Na chuju może się znac, ale kurwa kaganiec chyba do dupy sobie zapodał. Z miejsca mu w strzał na ryj sprzedać... takich cweli powinno wywłaszczać
Nie palec a wojskowy bagnet 20 cm . Albo w oczy . Skutecznie też scyzorykiem przeciąć mięśnie szczęki . Więcej nie zaciśnie bo nie ma czym .
Właściciel tej świni w ogóle nie był stanowczy to on powinien być samcem alfa i krzyknąć jak w wojsku. Widziałem też jak pitbull trzymał psa to jakiś przechodzień złapał pitbulla od tyłu i podniósł do góry i pościł od razu. Po drugie takie świnię muszą mieć kaganiec.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów