Panie kierowniku, to był moment ...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
56 minut temu
Panie kierowniku, to był moment ...
Sztruks napisał/a:
Masakra ile może wydarzyć się w 30 sekund
Niom Były filmiki w necie, które pokazywały jak szybko może się zhajczyć pokój, jeśli zapali się jakieś urządzenie albo np. choinka. Generalnie w 30-45 sekund jest po bajce
Jakiś specjalista wypowie się co się tu odjebalo
wojtas09999 napisał/a:
Spaliła sie hala
Nie ma za co
wojtas09999 napisał/a:
Wyjebało płyn hydrauliczny z siłownika. Jak widać palny, do tego rozproszony w formie aerozolu. Zadziałało jak bomba termobaryczna - rozprysk czynnika palnego i zapłon.
No i pierdolnął Bayraktar.
Pan to zapierdoli.. Jam jest syn królewski.''
,,Kurwy chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
Hale maja niby spełnione normy przeciwpożarowe jak np materiały "niby nielatwopalne", ale i tak to wielkie gowno daje... Tylko kase na ludziach biją przepisami, zakazami, nakazami, bhp, etc etc... Równie dobrze firma mogłaby mieć te dachy z papieru i to samo wyjdzie
Hydraulika się rozszczelnila.
rogacz napisał/a:
Ktoś poznaje jaka to mogła być kamerka która to nagrała?
Ta co była ustawiona na halę. Nie dziękuj
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów