18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 46 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Przed chwilą

W skrócie: tulipan wyzywa Polaka od pedałów i rzuca prawdopodobnie zapalniczkami w ciężarówkę Polaka aby go sprowokować, a kiedy Polak chce wyjść i mu najebać, to tulipan wyciąga nóż i pyta ''zesrałeś się w gacie?''.

Jedynie szkoda, że Polak nie miał np. gazu pieprzowego - kilka razy by mu prysnął przez szybę i frajer miałby problem, bo nie dość, że przez ok. godzinę miałby ogromny ból oczu, to jeszcze nie tak łatwo wywietrzyć pomieszczenie, w którym został użyty gaz pieprzowy.
Zgłoś
pirek 2014-12-31, 17:52
Samochód i kierowca z firmi LINK
Zgłoś
BongMan 2014-12-31, 17:57
mika006 napisał/a:

ale holenderskie komentarze pod filmem disuja glownie holendra a nie polaka
wszedzie sa debile
nasi rodacy tez ciezko pracuja na opinie

W każdym narodzie, społeczeństwie, są patologiczne jednostki. Jednak co zauważyłem mieszkając w Holandii i Anglii.
Wśród innych narodowości na 10 jednostek, patologiczne będą 1-2.
Wśród Polaków (za granicą) na 10 jednostek, patologicznych będzie 9.

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
Yomoma 2014-12-31, 17:58 21
Kiedyś tulipan trafi na innego polaka.

W ogóle dziwne wydaje mi się że śmieje się z polaków nazywając go homo jak oni są stolicą anusoentuzjastów.
Zgłoś
xbandzior 2014-12-31, 18:01
wystarczyło go zignorować
Zgłoś
woofer51 2014-12-31, 18:02
Jaki to jest Holender jak więcej kurew rzuca niż statystyczny Polak?
Zgłoś
RockyWood 2014-12-31, 18:14 2
@Yomoma

wygląda jak typowa metoda "na rosjanina"

Rock.
Zgłoś
furor.condemnandi 2014-12-31, 18:30 1
BongMan napisał/a:

Wśród Polaków (za granicą) na 10 jednostek, patologicznych będzie 9.

To kto w Twojej dziesiątce jest normalny?
Zgłoś
Drulec 2014-12-31, 18:44
Szkoda ze nasz nie miał takiej dużej cocacoli jak z McDonald's albo cuś
Zgłoś
gupichuj 2014-12-31, 18:44 2
Jakiś link do oryginału?
Zgłoś
Qustars 2014-12-31, 19:55 1
gupichuj napisał/a:

Jakiś link do oryginału?

pl.wiktionary.org/wiki/orygina%C5%82

Trzymaj, należy się pięć złotych
Zgłoś
T................a 2014-12-31, 20:19 1
Wsłuchajcie się dobrze w film. Z tym holendrem siedzi Polak... Jak zaczyna piszczeć w samochodzie słychać Polaka (13 sekunda). Zresztą to nie przypadek, że zna polskie słowa.

To jest dowód na to, że połowa Polaków to hańba narodowa. Większość, która wyjechała za granicę to bydło, które zrobiło wiele złego. Polacy tyle lat pracowali na dobrą opinie w UK, a dziś największe bydło mimo warunków finansowych lepszych niż lekarz w Polsce zachowuje się tam jakby nie miała mózgu. Wstyd i głupota, ale co się spodziewać bo narodzie wykastrowanym z inteligencji. I jeszcze pożyteczni barani mówiący o kochaniu ojczyzny, która za 1200 zł utrzymuje swoje dzieci... Kochać to też walczyć o lepszy kraj. Lepszy tzn. także bez bydła.

Bez rewolucji i powieszenia bydła (przywrócenie proporcji inteligencji w stosunku do bydła) nie mamy co marzyć o lepszej Polsce.

Mam gdzieś hejt. Polacy z najlepszego narodu Europy stali się narodem bliższym Rosji niż dawnym dziejom.
Zgłoś
maddog77 2014-12-31, 20:26
I dlatego nie chcę mieć prawka wystarczy że jakiś debil trąci mnie w kolejce bez wypowiedzenia magicznych słów....o przepraszam Cię o Mój Panie..a mam ochotę go zajebać..gdyby mnie spotkało co tego kolesia jechałbym za kutasem nie patrząc na ginące pod moimi kołami rodziny żeby mu wjebać.
Zgłoś
zonk 2014-12-31, 20:47 1
@up, nie pierdol.

Koleś to raczej troll pokroju polishadama czy tej drugiego łysego - kobieta szołbiznesu tygeer czy jakoś tak.
Zgłoś
RakMozgu 2014-12-31, 22:52 1
Polak zrobi coś głupiego - "JA PIERDOLE JAKA CEBULA DOBRZE ZE DAWNO SPIERDOLILEM NA ZMYWAK POLSKA DZIKI KRAJ"
Ktoś z innego kraju - "nie wszyscy tacy są, wszędzie są debile a polaczki już ból dupy mają"
Zgłoś
hogg 2015-01-01, 2:28
Hahahahaha... śmieszny typek ze śmiesznym językiem nawtykał jakieś piździe co mówi po polsku

Stay back 100 meters or you will be shot
البقاء على بعد 100 متر الظهر أو تكونوا بالرصاص
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów