Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Pizda prowokowała tylko.
Bo takie one są i to ich " I dont CARE "... szok że facet tyle się pierdolił jednej powinien zajebać szybko a drugą odepchnąć... ciota zasrana ... i najlepsze wszyscy rzucaj się by typa zatrzymać lol którego dwie cipy prowokują atakują ... wszystkim bym wstał i po ryju sprzedał plaskacza i powiedział wypierdalać .
Ja pierdole jakie laski są głupie.
Ale żeś teraz jebnął mądrość ziom.
Te kurwiszony z filmu są głupie co nie znaczy, że wszystkie. Są również normalne dziewczyny, uwierz mi. Jak skończysz podstawówkę to się przekonasz
A a propos filmu to napierdalałbym te ścierki z filmu i tych rycerzyków po kolei. Co za kurwa dziadostwo. Ładnie zasygnalizowałbym swój sprzeciw po pierwszej próbie uderzenia mnie i powiedział głośno aby wszyscy dookoła słyszeli jakie będą konsekwencje drugiej próby ataku podkreślając, że to będzie obrona własna. A później już hulaj dusza piekła nie ma
Ale się rozmarzyłem
nie zapomne jak mnie była prowokowała żebym jej zajebał jak byłem najebany, żeby mogla pobiec do mamusi, ale nie takie numery ze mną, przydusilem ją tak żeby śladów nie było he he
wstawaj, zesrałeś się
a bialo-rycerstwu ktora na koncu rzuca sie zeby typa od ksiezniczki odciagnac zycze dlugiego, grubego i czarnego kutasa prosto w dupsko bez wazeliny
Te kurwiszony z filmu są głupie co nie znaczy, że wszystkie. Są również normalne dziewczyny, uwierz mi. Jak skończysz podstawówkę to się przekonasz
A a propos filmu to napierdalałbym te ścierki z filmu i tych rycerzyków po kolei. Co za kurwa dziadostwo. Ładnie zasygnalizowałbym swój sprzeciw po pierwszej próbie uderzenia mnie i powiedział głośno aby wszyscy dookoła słyszeli jakie będą konsekwencje drugiej próby ataku podkreślając, że to będzie obrona własna. A później już hulaj dusza piekła nie ma
Ale się rozmarzyłem
Mądrego to aż miło posłuchać
Ale się rozmarzyłem
Wstawaj Barnellini, zesrałeś się.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów