📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
No i co? Jak robiłem na zmywaku w rajchu to też lałem w kiblu do szklanki a potem chlup do zupy bądź sosu.
mozeciemiobciagnac napisał/a:
No i co? Jak robiłem na zmywaku w rajchu
No i co? za głupi byleś nawet na ten zmywak?
A ja myślałem na początku że chodzi o bałkański przysmak.
Przeciez on szczal do odplywu ktory jest pod krata na ziemi. Co to tuaj robi? Gowno z kwejka. Nara
DużyKutas napisał/a:
Przeciez on szczal do odplywu ktory jest pod krata na ziemi. Co to tuaj robi? Gowno z kwejka. Nara
ty też szczysz w kuchni zamiast w ubikacji? kurwa, niektórzy oderwani od pługa granatem i jeszcze pyskują...
HAL9000/2 napisał/a:
ty też szczysz w kuchni zamiast w ubikacji? kurwa, niektórzy oderwani od pługa granatem i jeszcze pyskują...
Od twojej matki ciezej bylo mnie oderwac, nawet stary nie pomogl tylko nagrywal.
DużyKutas napisał/a:
Od twojej matki ciezej bylo mnie oderwac, nawet stary nie pomogl tylko nagrywal.
Pobudka, zesrałeś się na żółto-rzadko z domieszką słomy
DużyKutas napisał/a:
Ja pierdolę, jakie gimbusiarskie odzywki.
HAL9000/2 napisał/a:
Pobudka, zesrałeś się na żółto-rzadko z domieszką słomy
Na ryj twojej starej, morda leszczu bo niesmieszny jestes.
sanctusdiavolos napisał/a:
Ja pierdolę, jakie gimbusiarskie odzywki.
Bardzo poruszajace, a teraz do wora lamusie.
mozeciemiobciagnac napisał/a:
No i co? Jak robiłem na zmywaku w rajchu to też lałem w kiblu do szklanki a potem chlup do zupy bądź sosu.
Za drugą II wojnę światową
Napisałem specjalnie drugą jakby ktoś się pytał po chuj tu dwie kreski
Pytasz, czy stwierdzasz? Bo chyba z interpunkcją widzę nie bardzo...
Żółtki to najbardziej dwulicowa nacja jaką znam. Jak zjebią jakąś sytuację to udają debila i się uśmiechają szczerząc te jebiące ramenem zęby. Jacy by dla was mili nie byli, to uważajcie, bo jak się tylko odwrócicie plecami to wam obrobią dupę i nie zdziwiłbym się, jakby któryś wystartował z kosą na plecy. Parę razy dawałem szansę jebanym chinolom i za każdym razem było to samo. Jebać ich.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów