📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Robi według rodzinnego przepisu. Mama-gorylica wpierw obtaczała placek z gówna w piasku przy latrynie i tak teraz ubogaca swoją kulinarną wiedzą zacofany zachód.
Filmik z cyklu 'Jak stracić pracę w 21 sekund'.
Te kórwe murzyńską tylko oskalpować .
Wełzew napisał/a:
Dobrze ,że dają się tacy debile nagrywać ohh jak ja to kocham
az łza nostalgii sie kręci w oku
Salieri16000 napisał/a:
W Mac donald's spotkajmy się...
twentyfree napisał/a:
Wełzew napisał/a:
Dobrze ,że dają się tacy debile nagrywać ohh jak ja to kocham
twentyfree napisał/a:
Salieri16000 napisał/a:
Że, co kurwa- gdzie ja to niby napisałem?!az łza nostalgii sie kręci w oku
twentyfree napisał/a:
Ty jesteś jakiś pierdolnięty czy Twoim tatą jest Jimmy "dwa razy"?!
PS Zacytowałeś mnie- szkoda tylko, że to co umieściłeś jako mój wpis, nie jest moim tylko Twoim wpisem baranie...
Hogger napisał/a:
już się wypowiadałem o niewdzięcznym podejściu do pracy wiec szczepić ryja mi się nie chce
A może powinieneś sobie zaszczepić "ryj", skoro tak pięknie nazwałeś swoją facjatę...
wolałbym zjeść burgera z podłogi niż z czarnej ręki
z drugiej strony klient pewnie był którymś chujem dnia i sobie zasluzyl. bardziej jednak obstawialbym ze jedyna wina klienta byl szlachetniejszy kolor skory w takim przypadku apeluję o wprowadzenie obowiązkowego bata nad kazdym dindusem. odechcialo by im sie podobnych numerow
jebana szmata
z drugiej strony klient pewnie był którymś chujem dnia i sobie zasluzyl. bardziej jednak obstawialbym ze jedyna wina klienta byl szlachetniejszy kolor skory w takim przypadku apeluję o wprowadzenie obowiązkowego bata nad kazdym dindusem. odechcialo by im sie podobnych numerow
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów