📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Robi według rodzinnego przepisu. Mama-gorylica wpierw obtaczała placek z gówna w piasku przy latrynie i tak teraz ubogaca swoją kulinarną wiedzą zacofany zachód.
Filmik z cyklu 'Jak stracić pracę w 21 sekund'.
Te kórwe murzyńską tylko oskalpować .
A jak ją wypierdolą z pracy to bedzie zwalac na rasizm.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
az łza nostalgii sie kręci w oku
Salieri16000 napisał/a:
Z tego co pamiętam to ją wyjebali na drugi dzień.
DonVictorioVittutis
twentyfree napisał/a:
Wełzew napisał/a:
Dobrze ,że dają się tacy debile nagrywać ohh jak ja to kocham
twentyfree napisał/a:
Salieri16000 napisał/a:
Że, co kurwa- gdzie ja to niby napisałem?!az łza nostalgii sie kręci w oku
twentyfree napisał/a:
Ty jesteś jakiś pierdolnięty czy Twoim tatą jest Jimmy "dwa razy"?!
PS Zacytowałeś mnie- szkoda tylko, że to co umieściłeś jako mój wpis, nie jest moim tylko Twoim wpisem baranie...
Hogger napisał/a:
już się wypowiadałem o niewdzięcznym podejściu do pracy wiec szczepić ryja mi się nie chce
A może powinieneś sobie zaszczepić "ryj", skoro tak pięknie nazwałeś swoją facjatę...
ciekawe co by powiedziała jakby jej ktos takiego przyrzadzil za jej ciężko dinduzarobione dolarsy (i do tego jeszcze by był biały ^^kurwa to by sie dzialo)
jebana szmata
z drugiej strony klient pewnie był którymś chujem dnia i sobie zasluzyl. bardziej jednak obstawialbym ze jedyna wina klienta byl szlachetniejszy kolor skory w takim przypadku apeluję o wprowadzenie obowiązkowego bata nad kazdym dindusem. odechcialo by im sie podobnych numerow
jebana szmata
z drugiej strony klient pewnie był którymś chujem dnia i sobie zasluzyl. bardziej jednak obstawialbym ze jedyna wina klienta byl szlachetniejszy kolor skory w takim przypadku apeluję o wprowadzenie obowiązkowego bata nad kazdym dindusem. odechcialo by im sie podobnych numerow
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów