Burza sprzed paru dni, madki oczywiście wielce zdziwione, bo jeszcze minute wcześniej było słoneczko.
Burza sprzed paru dni, madki oczywiście wielce zdziwione, bo jeszcze minute wcześniej było słoneczko.
madki oczywiście wielce zdziwione, bo jeszcze minute wcześniej było słoneczko
Było dokładnie tak jak piszesz- minutę wcześniej nic się nie działo. Ludzie zostali zaskoczeni gwałtowną zmianą pogody- tak więc idź Ty w chuj...
Bo to cisza przed burzą.i wszystko odbyło się w kompletnej ciszy..
dziwne...
Na świecie są takie rzeczy, które się meteorologom nie śniły.zdarzaja sie takie rzeczy ale to nie nadciaga w ciagu 1 sekundy. po prostu nie ogarnely.
czyli ty jak tylko zawieje wiaterek w ułamku sekundy rzucasz się do ucieczki bo może to być nawałnica, aha i zabierasz oczywiście wszystkie swoje rzeczy, wózek i dzieci i to również robisz w ułamku sekundy. Takich superbohaterów ten kraj potrzebuje. Nie to co te zajebane mułem madki z dziećmi hahahah co nie ogarnęły że zaraz drzewa polecą im na głowę bo w pół minuty z zefirku zrobił się huragan hahah głupie pizdy.
Dobrze że jesteś.
Tak był alert RCB i tak każdy z odrobiną mózgu rozpozna komórkę burzową, tak sie sklada, że burze są moją jedyną fobią po tym jak w dzieciństwie piorun uderzył w drzewo oddalone 3-4 metry odemnie. Od tego czasu burze stały się moja pasją i śledzę je i styl w jaki powstają tzw. superkomórki (burze.dzis.net) polecam.
Więc powtórzę (i mówię to jako ojciec 2 dzieci z kontem ponad 10letnim tutaj) tylko jebany idiota widząc komórkę burzową siedzi w parku pełnym drzew
sarna23dotcom.wordpress.com/kinowanie/czyli ty jak tylko zawieje wiaterek w ułamku sekundy rzucasz się do ucieczki bo może to być nawałnica, aha i zabierasz oczywiście wszystkie swoje rzeczy, wózek i dzieci i to również robisz w ułamku sekundy. Takich superbohaterów ten kraj potrzebuje. Nie to co te zajebane mułem madki z dziećmi hahahah co nie ogarnęły że zaraz drzewa polecą im na głowę bo w pół minuty z zefirku zrobił się huragan hahah głupie pizdy.
Dobrze że jesteś.
nie mam dzieci wiec sie nie wysilaj. gdybym mial dzieci i widzial ze ida burzowe chmuiry to bym sie zabieral z placu zabaw. to sie nazywa odpowiedzialnosc.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów