Dwóch policjantów podróżowało żółtym autobusem, który poruszał się prawidłowo po bus pasie. Jednak, kierowcy jadący za autobusem nieprawidłowo korzystali z tego pasa, utrudniając ruch innym użytkownikom drogi. Nagle, autobus gwałtownie się zatrzymał, a policjanci wysiedli. Bez względu na to, że byli również funkcjonariuszami, wystawili mandaty wszystkim kierowcom, którzy naruszyli przepisy. Ta sytuacja stanowiła przykład równego traktowania w egzekwowaniu prawa, gdzie funkcjonariusze byli gotowi ukarać wszystkich kierowców, którzy nieprawidłowo korzystali z bus pasa, niezależnie od ich statusu czy profesji.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wredne chuje. Poczekali do końca barierek, żeby złowić jak najwiecej. Zakompleksione buraczki
Jak ten różowy Pan tuż wyżej mnie
Polkos001 napisał/a:
Wredne chuje. Poczekali do końca barierek, żeby złowić jak najwiecej. Zakompleksione buraczki
Ja wiem? Na bus pas może wjechać tylko autobus i chyba taxi. Właśnie cała reszta to cwaniaczki.
do wyjebania te buspasy, wszyscy kierowcy równo płacą na drogi więc powinni mieć takie samo prawo do korzystania z dróg
@Velture
Zaczynasz pierdolić jak fantastico.
Zmień leki albo weź więcej.
Wiem, że się powtarzam.
Zaczynasz pierdolić jak fantastico.
Zmień leki albo weź więcej.
Wiem, że się powtarzam.
Mokry sen Morawieckiego
bercisko napisał/a:
Ja wiem? Na bus pas może wjechać tylko autobus i chyba taxi. Właśnie cała reszta to cwaniaczki.
Otóż nie. Bus pas to wydzielony pas dla jakiejś tam komunikacji ale można go zdefiniować i np. w Krakowie buspasem mogą poruszać się także motocykle i samochody elektryczne. Są tu też buspasy "na godziny"
da sie tego typa zbanowac ?! same gowna wrzuca . Nic zwiazanego z ta strona.
Sadystyczne jest to, czego na filmie nie widać, czyli że kolejne BUS'y pełne ludzi stoją gdzieś tam kilometr z tyłu.
norma mieiseczna wyrobiona
bishfinger napisał/a:
do wyjebania te buspasy, wszyscy kierowcy równo płacą na drogi więc powinni mieć takie samo prawo do korzystania z dróg
Nie mówimy o Twojej wsi, tylko o duzych miastach, gdzie buspasy są.
W Twojej wsi jedyny buspas to chyba ma proboszcz z plebanii do kościoła
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów