Szybko namierzył
Szybko namierzył
Jeszcze potem pierdola jak to jaranie zioła jest nieszkodliwe i jak ich rozwija. Tak ich rozwija że wyprzedaja sprzety z domu, albo laski obciagaja na woodstoku za wora palenia.
I tylko, kurwa jeden temat do nawijania: palenie. Aż do znudzenia, co to nie palił, gdzie i z kim. To gówno lasuje mózgi jak wóda.
No bo nie ma to jak się najebać wódą, faflunić, zrzygać się a na koniec zesrać w gacie! I jeszcze ten zajebisty kac na drugi dzień!
Masz racje marihuana to zło!
Typowe spizgane zielskiem bydle. Ilu takich widziałem, zabetonowani, wpatrzeni w pustke, zawieszeni gdzieś pomiedzy światami, albo smiejący sie z chuj wie czego.
Jeszcze potem pierdola jak to jaranie zioła jest nieszkodliwe i jak ich rozwija. Tak ich rozwija że wyprzedaja sprzety z domu, albo laski obciagaja na woodstoku za wora palenia.
I tylko, kurwa jeden temat do nawijania: palenie. Aż do znudzenia, co to nie palił, gdzie i z kim. To gówno lasuje mózgi jak wóda.
Tak, z całą pewnością sprzedają sprzęty żeby mieć na zielsko. Widocznie nigdy nie miałeś z czymś takim styczności. A laska ciągnie za tyle za ile uważa nic mi do tego może nawet za żelki.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów