Kolejne przygody naszego dzielnego buszmena, któremu życie w dżungli nie straszne
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ładniejsze niż większość naszych przystanków autobusowych...
doopa napisał/a:
kurwa gówno, stare to w huj jest..
No masz racje, wrzucone na jutuby 16.08.2016 o godz. 23:00.
gość w 11 minutowym filmie zawarł cały dorobek czarnuchów przez 6 tysięcy lat
brakuje tylko aids
brakuje tylko aids
No masz racje, wrzucone na jutuby 16.08.2016 o godz. 23:00.
z rok temu to widziałem
z rok temu to widziałem
doopa zamknij doope lamusie w parku miejskim nie przeżył byś 3 dni bo by cie wiewiórki okradały. Po drugie widziałes ale inne części, wiec nie wymądrzaj się. Akurat tak sie składa ze oglądam jego poczynania w dżungli i to jest nowy odcinek.
Karenz88 "gość w 11 minutowym filmie zawarł cały dorobek murzynów przez 6 tysięcy lat
brakuje tylko aids"
widziałem podobny komentarz pod innym filmikiem z tym panem .
brakuje tylko aids"
widziałem podobny komentarz pod innym filmikiem z tym panem .
widac po dyskusji powyzej, ze filmik przyciagnal sporo buszmenow, ktorzy jednak nie dorastaja temu z filmiku do piet.
Zgadzam się z co poniektórymi przedmówcami - technika wypalania dachówek ceramicznych jest w chuj stara.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów