Dlatego wiem że ludzie tego typu napędzają swój fetysz.
A pasjonaci projektujący ubrania, przedmioty codziennego użytku? Też nie używasz?
Wakacje to najgorszy czas dla Sadistic.plButy dzielimy na dwa rodzaje, glany i inne. Wszelkiej maści trampki wykańczałem w maksymalnie dwa lata a po wizycie w pralce dostawałem zazwyczaj puzzle. Pierwsze glany kupiłem w końcówce lat dziewięćdziesiątych i był to model wchodzącej dopiero na rynek marki Heavy Duty. Najpierw jako wyjściowe, później na motocykl a na końcu jako robocze w najgorszych możliwych warunkach. Mam te trepy do dzisiaj bo pomimo szczerych chęci nie udało mi się ich wykończyć. Po prawie dwudziestu latach stwierdziłem że czas na nowe i zakupiłem angielskie Solovair w najbardziej klasycznym modelu, sądzę żę pochowają mnie w nich:) Poniżej film jak wygląda produkcja:
Nawet zwyczajne trampki będą służyć długo, jak się je będzie normalnie zakładać i zdejmować. A gdy pierze się buty w pralce, to też trzeba wiedzieć co się robi, żeby się nie rozlazły.
A każdy kto w lato chodzi w glanach, od razu wygląda na brudasa.
A taki szewc potrafi zrobić buty bardziej na wzór sportowych? Czy tylko takie eleganckie/glany?
Tak kurwa, ajermaksy ci uszyje...