📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
jak się wczoraj z nim ruchałam to nie gryzł
Widocznie ta typiara mu sie mniej od ciebie spodobała.
Pamiętam czasy jak kogoś ugryzł taki pchlarz to kończył w worku na dnie rzeki - mniej więcej taki komentarz napisze nasz ulubiony kolega
mógł jej ten głupi ryj rozszarpać...
i jeszcze jebana się skarży ooo bajt me bajt me JES! strzała jeszcze powinna za to dostać na pysk od właściciela tego pimpka
i jeszcze jebana się skarży ooo bajt me bajt me JES! strzała jeszcze powinna za to dostać na pysk od właściciela tego pimpka
Poligon, co tu się odjebało? Gdzie ta baba popełniła błąd?(prócz tego że z siersciuchem leży na kanapie.)
I ten jej wzrok: "Zaraz zrobię mu eutanazje". Ludzie nie wiedzą jak się obchodzić ze zwierzętami
Tak się własnie dzieje, kiedy psa traktujesz na równi z członkami rodziny. Pies to zwierzę, działają w nim instynkty dominacji w stadzie. Traktowanie go na równi z człowiekiem skutkuje wypaczonym poczuciem miejsca w hierarchii.
Pewnie śmierdzi jej z gęby tak jak z dupy. To nie ma co się dziwić temu piesu
Dwie możliwości tutaj widzę. Chciałem zaznaczyć, że mam psa.
1. Na tresurę, bo stanowi zagrożenie dla innych.
2. Uspać chuja, bo jak swojego potrafi ugryźć to co dopiero zrobi innym.
Mój pies jest dużym psem, labrador i dałbym sobie rękę i nogę ujebać, że nie dziabnie nikogo z rodziny, choćby nie wiem co mu robili oczywiście w granicach zdrowego rozsądku. Tyle.
Mój pies jest dużym psem, labrador i dałbym sobie rękę i nogę ujebać, że nie dziabnie nikogo z rodziny, choćby nie wiem co mu robili oczywiście w granicach zdrowego rozsądku. Tyle.
8broda8 napisał/a:
Dwie możliwości tutaj widzę. Chciałem zaznaczyć, że mam psa.
Labrador z natury jest spokojny i ufny.Jak by mu jaja palili rozgrzanym prętem to i tak by wylizał ci mordę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów