📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Zoofile jebane, jak nie z psami czy kotami, to z zupą żółwiową. Nooo, w sumie na plus że żółw przynajmniej sobie dupy nie wylizuje przed takim "kissem" zoofila.
Niech sie cieszy ze mu nie upierdolił tej wary, bo żółwie mają ryja jak żyletki i potrafi dobry kawałek mięsa upierdolić
Kurwa co za jełop...
Przynajmniej nauczył się języka dinozaurów w sekundę
Teraz ma ware jak Godlewska
Pewnie w następnym filmiku go wyrucha
CzerstWybut napisał/a:
Niech sie cieszy ze mu nie upierdolił tej wary, bo żółwie mają ryja jak żyletki i potrafi dobry kawałek mięsa upierdolić
Żółw jaszczurowaty by mu pół ryja ujebał.
Te żółwie mają mocny uścisk szczęki ,niech się cieszy ,że mu pół ryja nie odgryzł
orwell14 napisał/a:
Jestem prawie pewny, że jest to młody żółw jaszczurowaty, dorosły osobnik, albo ich koledzy po ewolucji jak w pokemonach "Skorpucha sępia" (żółw sępi) mógłby zapewnić kilka wizyt w szpitalu na składaniu twarzy do kupy
orwell14 napisał/a:
To był żółw jaszczurowaty i gość ma mega szczęście, że żółw porządnie nie trafił
CzerstWybut napisał/a:
Gdy byłem małym gówniarzem ojciec trzymał w domu żółwia wodnego. Pewnego razu pomyślał, że dobrym pomysłem byłoby podniesienie go na rękach w okolice mojej głowy. Wystrzelił podobnie jak ten i upierdolił mi kawałek ucha. Na szczęście bardzo szybko odrosło i teraz 0 śladu po incydencie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów