RM to nie jest najlepsze medium świata, nie oglądam TV TRWAM i nie słucham RM, ale wiecie co? Uważam, że powinna być w Polsce jakaś przeciwwaga, jeśli miliony ludzi domagało się tego kanału na multipleksie, to powinni go kurwa otrzymać, skoro są zmuszani płacić abonament, uważam, że to tylko pokazało, że nie mamy żadnej wolności słowa w Polsce. Jasne, można się śmiać z moherów z RM, ale prawda jest taka, że to wasze babcie i wasi dziadkowie i choćby ze względu na to co przeżyli należy im się coś na stare lata, to tak dużo? Kurwa jeden kanał, by nie płacić za jaką chujową prywatną telewizję cyfrową? Ten jebany nie-rząd może robić kompletnie wszystko, wystarczy kilka sterowanych przez służby tematów zastępczych i hulaj dusza, piekła nie ma. VAT 23% miał być wprowadzony na rok, by załatać dziurę, a potem [obiecali to skurwysyny] miał wrócić do 22%, tak samo z VAT'em na książki i materiały budowlane, na artykuły dziecięce, jebane żydowskie bydlaki niczego nie przepuściły, a w zamian fundują nam...muzeum żydów. Niby w połowie z prywatnej kieszeni, ale ja sobie nie życzę choćby złotówki z mojego podatku na kurwa żydów. Nie życzę sobie złotówki z moich podatków na mieszkanko i zabawy kasi tusk i jej ojca jebanego oszusta. Gdzie podatek liniowy, gdzie JOW'y? Gdzie obwodnice miast, gdzie te baseny. Zbudowali kilka chujowych [pożal się Boże dwupasmowych autostrad] dróg, za najcięższe pieniądze w historii, moje kurwa pieniądze, to nie oni budowali, czym się mogą kurwa chwalić, chyba tylko tym ile to pierdolnęli sobie kasy pod stołem za firmy krzaki współmałżonków. I nic się nie zmieni, mamy wyjątkowy talent to bycia posłusznymi. Oglądam sobie sondaże i europa plus idzie w górę, PO idzie w górę. Czy wyście pocipieli?! Jeśli ktokolwiek wytrwał do tego momentu mam prośbę: Nie idźcie na eurowybory, nie głosujcie na nich, nie dawajcie im pensji euro-deputowanych, nie paście tych kurew, przekażcie to dalej i dalej, niech frekwencja wyniesie 5%.