Jak zapewne wiecie chomik to istota nadzwyczajna, spontaniczna i jeszcze bardziej poj🤬a niż kot.
Przedstawiam Wam kompilacje tych małych sk🤬ysynów
Zawsze wiedziałem, że to pojeby ale aż tak ?
Enjoy
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
m................k
2014-01-19, 17:36
no jeszcze tego brakowało żebym chomiki na sadolu oglądał...
a................0
2014-01-19, 17:42
@up a kto Ci każe oglądać, nie podoba się - tamuj su drzwy !
kiedys sam mialem 2 chomiki... przes te male sk🤬iele spac nie mozna bylo bo sie organizowali wyjscia na solowki wieczorami
Angel napisał/a:
Obrazek
Przecież to mysz a nie chomik,chyba że jakiś z afryki.
Za piosenkę piwo. Też miałem te małe sk🤬ysynki. Nawet je "hodowałem" . Każdy prawdziwy użytkownik tego portalu powinien mieć chomika w dzieciństwie... "If you know what i mean"
S................e
2014-01-19, 20:27
dram09 napisał/a:
Przecież to mysz a nie chomik,chyba że jakiś z afryki.
Raczej szczur.
N527
2014-01-19, 20:58
Ja wiedziałem od zawsze odkąd obejrzałem Monty Python i Święty Grall.
Króliki to też sk🤬iele.
a................6
2014-01-19, 21:16
Miałam kiedyś 2 chomiki. W sklepie powiedzieli, że obie samiczki. J🤬e do siedemnastu się rozmnożyły, c🤬j nie samiczki.
anna496 napisał/a:
Miałam kiedyś 2 chomiki. W sklepie powiedzieli, że obie samiczki. J🤬e do siedemnastu się rozmnożyły, c🤬j nie samiczki.
Już tłumaczę, jeden postanowił pobawić się w gender i co gorsze mu to wyszło.
(tak wiem że nie o to chodzi w gender)
M................7
2014-01-20, 1:35
chyba kogos tu pop🤬lilo...
a................6
2014-01-20, 1:36
Dzięki! Już miałam tłumaczyć to sobie tak, jak moja znajoma w gimnazjum próbowała wytłumaczyć swoją ciążę. Wiatropylność!
Mnie zawsze rozwala to