📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Gamera napisał/a:
Jak mogą się podobać tanie tuczniki z wielkimi dupami co ruszają się jak krowy. Ten świat idzie w dziwną stronę bo jeszcze 20lat temu większość facetów leciała na sexy zgrabne tyłeczki, teraz trend jest na wielkie dupska jak u murzynek!!
Dobra strategia, dobrą wymyśliłeś, trzeba najebać laskom kompleksów a innym facetom spierdolić światopogląd tak żeby lecieli tylko na kości a laski z kompleksami przylezą do nas i będziemy je obracać.
krasnal_hałabała napisał/a:
Dobra strategia, dobrą wymyśliłeś, trzeba najebać laskom kompleksów a innym facetom spierdolić światopogląd tak żeby lecieli tylko na kości a laski z kompleksami przylezą do nas i będziemy je obracać.
Jak nie podobają mi się laski z wielkimi dupskami to nie nie oznacza, ze lecę na kości. Kiedy facetom przestały się podobać, normalne zgrabne dziewczyny??
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów