📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
2016 ? Wtedy świata ma podobno nie być bo jakimś cieciom skończył się kamień na kalendarzu.
Ja bym tą bandę zamknął na stadionie i pozwolił się powyrzynać i jeszcze sprzedawał bilety, żeby sobie sadyści mogli popatrzeć. Szlag mnie trafia jak muszę stać w korku w centrum miasta bo jadą "kibice" w eskorcie policji na "mecz".
Jebane bydlęta, strzelać do nich ostrą amunicją
Dlatego mecze oglądam w tv! :/
w dupie byś był, gówno byś zrobił...
w dupie byś był, gówno byś zrobił...
Najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to, że przed meczem na przystankach były porozwieszane plakaty z zaproszeniem (zrobione przez klub kiboli zawisza),
I teksty w stylu "Przyjdźcie z całymi rodzinami" bawmy się w wspaniałej atmosferze itp."
I teksty w stylu "Przyjdźcie z całymi rodzinami" bawmy się w wspaniałej atmosferze itp."
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów