18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Halman 2021-08-23, 8:13 51
jakie bydło, to wymarzona, postępowa ameryka bideta...
Zgłoś
joeblacktwo 2021-08-23, 8:42 43
Baza wirusów zaktualizowana,
Zgłoś
mariuszzzzz24 2021-08-23, 8:45 16
Zajebiste taka maszynka, powinny leżeć na każdym rogu...
Zgłoś
ProVVe 2021-08-23, 9:09 78
Takiej wywłoki powinny mieć wpisane takie akcje w papiery... "Waliła się z murzyno-menelem, murzynem etc etc", żeby porządny facet nie musiał pozniej się z nią użerać jak bedzie szukać męża... W końcu nie powinno się ukrywać czy wstydzić czegoś co robisz zgodnie z własnym sumieniem na środku ulicy przed przyszłym wybrankiem
Zgłoś
JaTylkonaChwile 2021-08-23, 9:10 67
pewnie niejedna julka patrzy na ten filmik z politowaniem i mysli : phiii, brakuje jeszcze 2 kolesi, karła i osła i bedzie jak na erazmusie...
Zgłoś
music0 2021-08-23, 9:15 31
To w ramach przeprosin za niewolnictwo, czy jak ?
Zgłoś
Riikko 2021-08-23, 11:55 4
na pierwszy rzut oka, pomyslalem, ze to gdzies we francji
Zgłoś
svenio 2021-08-23, 12:50 5
Zwyczajna tęczowa aktywistka w Kato takich pełno
Zgłoś
mekelele 2021-08-23, 13:05 17
100 % Gentleman .. Po wszystkim zdjął ją z płotu
Zgłoś
skoorviel 2021-08-23, 13:23 8
JaTylkonaChwile napisał/a:

pewnie niejedna julka patrzy na ten filmik z politowaniem i mysli : phiii, brakuje jeszcze 2 kolesi, karła i osła i bedzie jak na erazmusie...

Niejedna Julka to patrzy z zazdrością bo sama chciałaby opierdolić czarne berło tylko przyznać się nie chcą
Zgłoś
kolosasz 2021-08-23, 13:59 2
JaTylkonaChwile napisał/a:

Nie znalazłem wpisu żadnej Julki na ten temat. Jedynym komentarzem o tym, kogo i czego brakuje w tym filmiku
jest twój komentarz. Jestem pewny, że projektujesz .
A teraz się broń. Szukaj gdzieś wpisu Julki, która napisała: ": phiii, brakuje jeszcze 2 kolesi, karła i osła i bedzie jak na erazmusie..."
Jeśli nie znajdziesz, to projektujesz
Zgłoś
InsanityMotion 2021-08-23, 14:15 7
kolosasz napisał/a:

Nie znalazłem wpisu żadnej Julki na ten temat. Jedynym komentarzem o tym, kogo i czego brakuje w tym filmiku
jest twój komentarz. Jestem pewny, że .
A teraz się broń. Szukaj gdzieś wpisu Julki, która napisała: ": phiii, brakuje jeszcze 2 kolesi, karła i osła i bedzie jak na erazmusie..."
Jeśli nie znajdziesz, to projektujesz

naucz się czytać. wyraźnie napisał "MYŚLI". Fakt dowodów na to, że julki myślą nie znajdziemy, bo może ich nawet nie być. Jednak nie wiem co ty pierdolisz o jakichś dowodach i szukania wpisów julek jak poprostu nie umiesz czytać.

jeszcze kurwa jakieś broń się jakby to pojedynek był
Zgłoś
Kris891 2021-08-23, 14:27 1
Było tu to nie dawno......
Zgłoś
San.Escobar 2021-08-23, 14:37 5
I co? Jak ojciec powie, że wyjebane ma na takie ścierwo i wydziedziczy albo po prostu przestanie traktować jak swoje dziecko to jest zły?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem