A jak ktos odpierdoli konia ze strzelby to płacza jak przebudzone ze snu przedszkolaki, chuj wie dlaczego. Nigdy nie zrozumie tego umysłowego zjebania.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.Zaraz zleca sie sadolowe pizdeczki i zaczna pisac: "Brawo dla byka, piwko dla niego, dobrze tak skurwysynom. "
A jak ktos odpierdoli konia ze strzelby to płacza jak przebudzone ze snu przedszkolaki, chuj wie dlaczego. Nigdy nie zrozumie tego umysłowego zjebania.
uwierz mi, odjebał bym Cię bez mrugnięcia
uwierz mi, odjebał bym Cię bez mrugnięcia
Jest i pierwsza pizdeczka stawiajaca piwo bykowi, psu jajca tez lizesz jak sobie nie siega?
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.Zaraz zleca sie sadolowe pizdeczki i zaczna pisac: "Brawo dla byka, piwko dla niego, dobrze tak skurwysynom. "
W rej wypowiedzi nie ma żadnej logiki... Przecież normalne ze ktoś dając piwo bykowi, będzie płakał gdy ktoś zabije konia
W rej wypowiedzi nie ma żadnej logiki... Przecież normalne ze ktoś dając piwo bykowi, będzie płakał gdy ktoś zabije konia
Poniekąd prawda, ale to własnie opis takich nielogicznych pizdeczek.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.Jest i pierwsza pizdeczka stawiajaca piwo bykowi, psu jajca tez lizesz jak sobie nie siega?
A Ty kurwa wiesz gdzie ty jesteś? Na sadolu kurwa
"Ziarko do ziarka i owca cała"
Jebać byka i jego przeciwnika. Ja się pytam: co to jest "ziarko"?!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów