📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
heh nawet zwierze jest wstanie się odwdzięczyć za 1 % wolności. w przeciwności do ludzi. a szczególnnie do allah akbarów.
Jestem rolnikiem i jestem EKSPERTEM. Wybrali najbardziej oswojonego cielaczka i sieją propagandę, że taki słodki byczek cierpi. Zapraszam do mnie na taki projekt, wybiorę im takiego buhaja, że nawet siana dać nie podejdzie o połamanych stanowiskach nie wspomnę. Bo to raz przy sprzedaży było tak, że wszyscy się chowali za ciężarówkę, bele siana, gdzie tylko można a jedna ofiara losu biegła z postronkiem w ręku a drugi koniec u byka na rogach i co sił na samochód jak w Pampelunie . Znajomy kupił raz jałówkę, która po przewiezieniu do gospodarstwa po prostu ogłupiała, atakowała wszystko, nie dało się do niej podejść. Chyba nawet z przyczepki jej nie zdejmował, tylko pojechali do masarni. Jak powiedział rzeźnikowi o co chodzi, to krówkę zabili na przyczepce, nawet nie chcieli próbować zaprowadzić jej do ubojni i widłakiem przewieźli na rozbiór. Więc, niech wam drodzy sadole, serduszka się nie krajają, bo takie zwierzę to 1 na 20
liczyłem że po tej ckliwej muzyczce nastąpi totalny rozpierdol krew flaki i heavy metal. nie dam piwa
Pojebana propaganda wpierdalaczy bezglutenowych chlebów i kotletów sojowych uprawiających cross-fit ze swoimi gejowskimi koleżankami feministkami na marszach KODu.
S.T.U_Cummins napisał/a:
Więc, niech wam drodzy sadole, serduszka się nie krajają, bo takie zwierzę to 1 na 20
Dokładnie! No tutaj to raczej zbyt dużo serduszek się nie zaciśnie nad losem byka, ale kurwa na fb czy innych portalach gdzie zagląda o wiele więcej ludzi zaraz zaczną pierdolić, że każda krówka taka. Najlepsze jest to, że najwięcej o tych krowach, że biedne itp to mówią ludzie, którzy nigdy w życiu na wsi nie byli. Takie byki to są wredne skurwysyny
S.T.U_Cummins napisał/a:
Znajomy kupił raz jałówkę, która po przewiezieniu do gospodarstwa po prostu ogłupiała, atakowała wszystko, nie dało się do niej podejść. Chyba nawet z przyczepki jej nie zdejmował, tylko pojechali do masarni. Jak powiedział rzeźnikowi o co chodzi, to krówkę zabili na przyczepce, nawet nie chcieli próbować zaprowadzić jej do ubojni i widłakiem przewieźli na rozbiór. Więc, niech wam drodzy sadole, serduszka się nie krajają, bo takie zwierzę to 1 na 20
Bo zwierzęta wyczuwają złych ludzi.
Wiedzą, że każdy rolnik postępowy sam zapładnia swoje krowy
tak samo wygladam jak wychodze z roboty po 8.5h
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów