Tak jak w temacie. Jak ktoś nie na angielskiego, to jego problem, ale obejrzeć i tak można, będzie wiadomo o co chodzi.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Podobno wykorzystano to tylko na autorze tego dzieła i nic poza tym, bo władcy się nie spodobało.
Lepsza była wersja z koniem, w której zamykano kobiety i "dopuszczano" ogierom.
Ten Koleś z 1:29 to jest z tego kanału na jutubie co on robi broń z gier i filmów
A ja myslałem że to chodziło o to ze smażące sie ludzkie ciało wydawało 'świerdząć' dźwieki ktore przechdoziły przez odpowiedni układ 'wydechowy ' i taka zajebista muzyka powstawała...
606 napisał/a:
poka poka
@Ziaba, masz rację.
To miało wydawać dźwięki - nie pamiętam, czy to chodziło o krzyki "użytkownika", czy o skwierczenie, ale był tam jakiś układ akustyczny. Pierwszym userem był sam autor tego "dzieła", a król jakiś tam - zleceniodawca słuchał sobie tego jego skwierczenia jako muzyki do kolacji. Popierdolone to czasy były. Nie wyobrażam sobie jaka to musiała być męka.
To miało wydawać dźwięki - nie pamiętam, czy to chodziło o krzyki "użytkownika", czy o skwierczenie, ale był tam jakiś układ akustyczny. Pierwszym userem był sam autor tego "dzieła", a król jakiś tam - zleceniodawca słuchał sobie tego jego skwierczenia jako muzyki do kolacji. Popierdolone to czasy były. Nie wyobrażam sobie jaka to musiała być męka.
Tu macie zwięzłe info o tym, m.in. dla tych co nie umieją angola
http://pl.wikipedia.org/wiki/Byk_z_brązu
http://pl.wikipedia.org/wiki/Byk_z_brązu
po co oni tam wchodzą?
Jak to śpiewał kiedyś Ryjkoski: "dziewczyny lubią w brąz i księżyc sprawdza sam czy nie ma białych plam"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów