📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Burek raczej długo nie pożyje jak będzie tak odpierdalał
Tresowane byki do ubijania kundli. Kto by pomyślał...
Wyobraźmy sobie, że ten pies to jednoosobowa działalność gospodarcza, a te duże tam to ZUS, skarbówka i NFZ.
bambinizm napisał/a:
Wyobraźmy sobie, że ten pies to jednoosobowa działalność gospodarcza, a te duże tam to ZUS, skarbówka i NFZ.
Odstaw mefedron, bo szkodzi ci na łeb.
Zulu-Gula napisał/a:
Nie trzeba odstawiać. Z góry założyłeś, że to ćpam, bo tak... No weeeźOdstaw mefedron, bo szkodzi ci na łeb.
Zulu-Gula napisał/a:
Odstaw mefedron, bo szkodzi ci na łeb.
Ale typ dał naprawdę trafne porównanie, więc może ty zamknij łep bo marnujesz miejsce w sekcji komentarzy tymi wysrywami
Wygląda jak krótkowłosy border collie albo jakaś niedaleka mieszanka, szkoda że dalej filmiku nie ma bo widać na końcu że się podniósł i już był na zgiętych łapach gotowy do powrotu na ring dla nich takie loty to nic krowa będzie mu posłuszna czy tego chce czy nie
Cymesowy napisał/a:
Wygląda jak krótkowłosy border collie albo jakaś niedaleka mieszanka, szkoda że dalej filmiku nie ma bo widać na końcu że się podniósł i już był na zgiętych łapach gotowy do powrotu na ring dla nich takie loty to nic krowa będzie mu posłuszna czy tego chce czy nie
Nawet lew czuje respekt przed, dajmy na to, takim bawołem, wiedzą ze nawet jedno kopnięcie może prowadzić do złamań czy obrażeń wielonarządowych. Byki mają potężną siłę, uderzenie z kopyta to jak uderzenie z młota.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów