📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Miały swoje 5 minut chwały zanim je zabili.
te byki to rasiści w wiekszosci przypadków atakuje ludzi rasy czarnej
tak, tak .. wiem, ze tam sami afrocostam
tak, tak .. wiem, ze tam sami afrocostam
PS. Paru gości dorobiło się drugiego odbytu...
02:52- Pięknie!
Jakoś mi tych ludzi (???) w ogóle nie szkoda. Mogłabym nawet stwierdzić, że czuję niedosyt patrząc jak te byki nimi poniewierają.
Brawo byki! Przynajmniej sobie trochę poszaleją przed śmiercią :/
P.S. lordbehemoth to kryptogej z małym ptakiem, ale nie mówcie nikomu, bo się tego wstydzi
6:00 jaka kulturka, chyba tresowany jakis chcial podsadzic niezdarne a ten spadl..
p.s piwko, jak widac debile sami i na wlasne zyczenie sie eliminuja Szkoda tylko ze niektore tak szybko odpuscily
p.s piwko, jak widac debile sami i na wlasne zyczenie sie eliminuja Szkoda tylko ze niektore tak szybko odpuscily
piwo za prodigy
koleś, który leżał za bykiem i kopnął go w jaja przyszedł tam pewnie walnąć samobója.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów