18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Langusta12 2023-11-23, 6:36 49
Ten co rzucał koło chyba wisiał mu stówe
Zgłoś
krolikosus 2023-11-23, 6:37 14
Jak na marynarza słabo pływał.. pewnie kucharz tylko
Zgłoś
tsugamib0326 2023-11-23, 8:19 4
Za dużo ryżu miał w plecaku
Zgłoś
bercisko 2023-11-23, 8:48 2
Langusta12 napisał/a:

Piździło. Jednak mógł koło do linki przywiązać
Zgłoś
SkoPio1 2023-11-23, 11:28 3
A nie pilota?
Zgłoś
Nazhir 2023-11-23, 12:29 6
z cyklu "wiedza bezużyteczna" - właśnie dlatego na statkach, obok drabinki, umieszcza się linę, żeby pilot nie musiał skakać jak zwierzę, tylko w ostatniej fazie chwycił się liny, odepchnął od burty statku i spuścił 1-2 metry na statek.

A ten z kołem to też niezły artysta - ale to Chińczyk, oni przecież sikają pod wiatr, to jak inaczej miałby rzucić koło...
Zgłoś
dOpieca 2023-11-23, 14:48
Langusta12 napisał/a:

Wiatr zwiał
Zgłoś
modified1 2023-11-23, 15:38 4
Te koło to równie dobrze mógł całkiem do tyłu rzucić. Szczerze to myślałem że ta łódka rozetrze o statek biedaczka xd
Zgłoś
shoe5maker 2023-11-23, 18:39 4
A kapoka nie miał debil właśnie na takie okazje.
Zgłoś
darek1234 2023-11-23, 19:03
Oj, oj, miał mu kołem w łeb palnąć? Koło rzuca się niedaleko ratowanego, nie w niego
Zgłoś
mazga50 2023-11-23, 20:52 4
krolikosus napisał/a:

Jak na marynarza słabo pływał.. pewnie kucharz tylko

To pilot. On steruje statkiem od redy do cumowania (koordynuje pracę pchaczy i holowników) oraz wyjście z portu.
Najtrudniejsza sprawa to przekazanie go na statek i później odbiór.
Ale on nie zginął - tam gmu spuścili koło ze statku w 42 sekundzie.
Zgłoś
sej_maj_nejm_bicz 2023-11-23, 22:05
Nazhir napisał/a:

z cyklu "wiedza bezużyteczna" - właśnie dlatego na statkach, obok drabinki, umieszcza się linę, żeby pilot nie musiał skakać jak zwierzę, tylko w ostatniej fazie chwycił się liny, odepchnął od burty statku i spuścił 1-2 metry na statek.
A ten z kołem to też niezły artysta - ale to Chińczyk, oni przecież sikają pod wiatr, to jak inaczej miałby rzucić koło...

Przecież to statek nie samolot. Co za pilot.
Zgłoś
Black_Hole 2023-11-23, 23:19
typ przezyl jak się okazuje
Zgłoś
mazga50 2023-11-24, 3:47
LongTrail napisał/a:

@krolikosus
A lot of sailors do not known how to swim. What I do not understand is as a merchant mariner knowing he's not a strong swimmer and the fact that the weather was in inclement, he should have been wearing a life jacket. You should also be surprised to know that some of the most experienced yachtsman in the world don't know how to swim. I'm a captain myself this situation here makes no sense to me. Very reckless indeed.

Because he's not a sailor, but an ordinary official. Scribbler.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów