18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:13
Catacombe 2014-04-06, 2:15 7
kawałchuja88 napisał/a:

Źle rozumiesz termin konfident.Konfidentem nie jest ten kto zgłasza kradzież, lecz ten kto bez powodu ani bez zysku dla siebie podpierdala inne osoby, np jak to było za komuny stalinowskiej gdy jakieś skurwysyny podpierdalały dla UB ukrytych żołnierzy AK lub NSZ.
Każdy z was jak słyszy słowo konfident to ma na myśli JP gimbaze i inne pierdoły a konfidencja korzenie ma dość głęboko w czasie zapuszczone.

Ale zawiało gimbazą.

Dobra, nie pierdol smutków dresie, włącz sobie rapsy Firmy.

"Obserwowana z bezpiecznej odległości, eksplozja nuklearna jest jednym z najpiękniejszych widoków jakie może zobaczyć człowiek"
Zgłoś
k................8 2014-04-06, 2:37 7
Catacombe napisał/a:

Dobra, nie pierdol smutków dresie, włącz sobie rapsy Firmy.

Po pierwsze nie jestem dresem tylko skinem, po drugie w dupie byłeś i gówno widziałeś nie masz głosu w tym temacie.
Zgłoś
Wiswer 2014-04-06, 8:35
Mnie się tam podobało piękny pokaz niczym nie skrępowanej agresji

A weź Ty Mnie w dupę pocałuj
Zgłoś
Pan_Doktur 2014-04-06, 10:02
okpp2 napisał/a:

Ścierwa gorsze niż ciapate gówno

gdyby dopisać, że gość rucha dzieci zmieniłbyś zdanie. Zajadle go obijają więc coś na sumieniu ma
Zgłoś
Adziooh 2014-04-06, 10:28 1
Belmondos napisał/a:

no i znowu Janusz mial racje z tą bronia. Kazdy by mial gnata przy sobie to by łyse kurwy same ze soba sie biły. Nie wiem, moze sie kolesiowi nalezało ale jesli nie to chuj nie przyjemnosc z ogladania takiego filmiku.

No tak masz rację, lepiej zamiast spusczenia mocnego wpierdolu powystrzelać się!
Zgłoś
socjalmmv 2014-04-06, 12:32 1
Jedyna nadzieja, że w słusznej sprawie. Bo skurwysyństwo to to jest nie małe.

Zgłoś
Kotovsky 2014-04-06, 13:06
Shanne napisał/a:

Jak konfident to mi nie żal cwela.

Idź się powieś, a przynajmniej będzie z ciebie jakiś pożytek.

Taka sytuacja może mieć miejsce jedynie jak koleś jest pedofilem, zgwałcił kogoś, zabił, ale na takiego nie wygląda. Ale jego oprawcy już tak. 25 lat w łagrach.

Ten u góry to debil XD
Zgłoś
Paniczyk 2014-04-06, 13:17 1
@up
Najgorsze co można powiedzieć/napisać to, że ktoś nie wygląda na takiego. Raczej nikt na twarzy nie ma wypisane czy jest mordercą, gwałcicielem czy innym zwyrolem.
Zgłoś
Wiercik102 2014-04-06, 14:48 1
Kurwa dobry temat a wy takie smuty jebiecie...ahhh

"liveleak. com/ view?i=8c1_1396716150

"Pobity na śmierć za zdradę gangu"
Zasłużył, czy nie, powinien wiedzieć w co się plącze."

I wszystko jasne ! Musiał wiedzieć w co się pakuje a kto wie może i on swojego "popzrednika" tak ubił.
Dobry materiał a wy pierdolita koco poły.

A i tak btw. co za "mendy" piszą, że ten temat za mocny i trzeba go na HARDa dać ? Właśnie nie on idealnie tutaj pasuje. Parę lat temu (np.: 2009, 2010) na 1 stronie było 4 materiały tego typu, jakieś cycki czy cipa, jakaś ręka / noga / flaki.
A teraz ?

Co się dzieje...
Zgłoś
oozyxak0o 2014-04-06, 16:24
u nas w polaczkowie pełno takiego gówna chodzi
Zgłoś
h................1 2014-04-06, 17:40
Od 0:13 słychać coś w stylu "prućkam dzieci" Gość za darmo wpierdol srogi nie dostał. Za darmo to w japę się nie dostaje (Chyba, że w rosji)

P.S. Jakby Waszą siostrę zgwałcił, lub potrącił śmiertelnie kogoś z rodziny, co byście zrobili? Zajebali i się śmiali jak cierpi. Ok
Zgłoś
leoy 2014-04-06, 18:13 1
samolot1993 napisał/a:

mnie się podobało

Dawaj adres cipo, jak tak Ci się podoba, to chętnie Ci zafunduje taką zabawę.
Zgłoś
łobodu 2014-04-06, 18:23 2
@up
spokój bo jutro przyroda Leoś.
Kurwa wkurwia mnie jak połowa was się spina o słowo "konfident" i kojarzy go z jakimś smiesznym JP lub CHWDP. Jestem ciekaw co wy byście zrobili jakbyście koledze sprzedawali najlepszy towar, jego by złapali z tym a on by was posypał Widze już to jak sie usmiecha i mowicie mu " ok, dobrze zrobiłeś".
A co do tematu:
Gość sie pakował w rosyjska mafie to powinien wiedzieć co go może czekac więc nie płaczcie pedałki ze byscie zajebali tego lysego bo ten łysy by wam wsadzil chuja w buzie i byście mówili ze smaczny
Zgłoś
Kotovsky 2014-04-07, 6:15
@UP

No w chuj to na mafię wygląda. Raczej na dwóch łysych, bezkarnych zwyroli znęcających się nad jakimś przyjebanym typkiem.

Ten u góry to debil XD
Zgłoś
łobodu 2014-04-07, 22:45
@UP
Kolega sie popatrzy na tagi, dowie sie troche więcej o tym filmiku i skończy pierdolić.
dziękuje dobranoc.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów