📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:13
Ścierwa gorsze niż ciapate gówno
mnie się podobało
to jakis kaukaz zostal tak oprawiony ??? wie ktos cos ??
Destez napisał/a:
Śmierdzi fake -.-
Jak go po ryju naparzał to gęba nie odskakiwała
Bo go skurwysyn łysy specjalnie tylko po złamanym nosie napierdalał. Nie oczekuj, że facet przebije ścianę przy uderzeniu, jak to w hollywoodzkich filmach bywa.
A co do tych skurwieli, to palić żywym ogniem, powoli, bo dla takiego bydła to miejsca w społeczeństwie nie ma.
Ha! Zaraz mi się przypomina sytuacja jak mi pewien koleś szybę w aucie wybił ;]
Złapałem go i podobnie oprawiłem Z tym że ja nie pięścią tylko butami po ryju waliłem ;]
Złapałem go i podobnie oprawiłem Z tym że ja nie pięścią tylko butami po ryju waliłem ;]
Pirat353 napisał/a:
Do czasu, aż Tobie ktoś tak nie napierdoli... Trzymam kciukipiękne, będę oglądał ten filmik wiele razy
Koledzy go próbują obudzić bo się chłopak napił wieczorem, a rano trzeba na uczelnie, na wykłady wstawać. Nie widzę w tym nic sadystycznego.
Ciekaw jestem za co go tak poskładał. Może sobie zasłużył? Ma ktoś jakieś info? A jeśli gość nie przeżył to wg nowego pierdolonego regulaminu za mocne nawet na harda
Gryps44 napisał/a:
Ha! Zaraz mi się przypomina sytuacja jak mi pewien koleś szybę w aucie wybił ;]
Potem wyłączyłeś GTA i poszedłeś grzecznie spać. Gdyby taka historyjka była prawdziwa, to on by zapłacił kilka stówek, a Ty byś miał zawiasy albo pudło.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów