18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:13
Catacombe 2014-04-06, 0:19 20
Jebać konfidentów. Jak ktoś zajebał mi samochód, to nie donoszę, tylko udaje że nic się nie stało. Jak mi zajebią rodzinę to udaje że nic się nie stało, przecież nie będę donosił. W więzieniach same dobre chłopaki, co to za gwałty, kradzieże, pedofilie siedzą.
JP na 90% bo nie chce żeby mama się dowiedziała.

"Obserwowana z bezpiecznej odległości, eksplozja nuklearna jest jednym z najpiękniejszych widoków jakie może zobaczyć człowiek"
Zgłoś
M................f 2014-04-06, 0:23
Tak panowie z chwilóweczek odbierają długi
Zgłoś
artiee 2014-04-06, 0:28 3
aitec napisał/a:

ale nie wiemy za co dostał ten wpi***ol. musiał być poważny powód, że go tak obili

proszę cię...

Durna kurwo, nie ma takiego powodu żeby tak dostać wpierdol. Znasz coś takiego jak cywilizacja?!?! Oko za oko skurwysynu, ale bez jaj.

Masterof napisał/a:

Tak panowie z chwilóweczek odbierają długi

Gówno o tym wiesz chłopczyku, więc do książek, bo gimnazjalne egzaminy tuż tuż.
Zgłoś
dOpieca 2014-04-06, 0:36 1
człowiek człowiekowi człowiekiem , nie wiem co zrobił że go tak obili. Lecz żeby np. skrzywdził moją rodzinę skończył by tak samo i nie ważne jaki to nie kozak by był. Ale jak oglądam ten film w necie nie znając sytuacji to mi żal chłopaka i czuje ścierwo wśród atakujących go chłopaków
Zgłoś
VonHaiPaue 2014-04-06, 0:39 6
Gryps44 napisał/a:

Ha! Zaraz mi się przypomina sytuacja jak mi pewien koleś szybę w aucie wybił ;]
Złapałem go i podobnie oprawiłem Z tym że ja nie pięścią tylko butami po ryju waliłem ;]

Takie bajki to sobie wsadź w buty... Jedyne co waliłeś i walisz to konia

Shanne napisał/a:

Jak konfident to mi nie żal cwela.

Jasne jak by Ci ktoś rower podpierdolił to byś od razu poleciał na komendę, pewnie masz wydziargane jp na karku.

Hellbringer napisał/a:

Nie płaczcie pizdy, jak się nie nauczycie bić, to z waszymi chujowymi charakterami też tak skończycie :]

Jeśli bicie konia nazywasz umiejętnością to spoko, panie chujowy charakterze. Pewnie w gimnazjum tez cie tak poturbowali.

Dobra chuj w dupe wszystkim internetowym warriorom

Co do filmu to ciekawe za co, na samym wstępie koleś ma dość. Pojebany łysy, powinien do utylizacji pójść :/
Zgłoś
szymek_czarodziej 2014-04-06, 0:40 1
mógł powiedzieć gdzie jest ta sarna
Zgłoś
artiee 2014-04-06, 0:41 1
.. kto usunął przycisk usuń ?!? Teraz to tylko nazimoderacja może usunąć czyjś własny post ?!! Po chuju opcja, na prawdę.

Nie trafiłem z @upUpuPup czy nie chcę aby już był pokazywany? I co mam zrobić z postem? Wstawić 3 kropki czy się na niego
Zgłoś
Szleps 2014-04-06, 0:52 2
z 6 lat tu wchodze mowie nie bede sie rejestrowal ale chuj palka sie przegla, zajebisty filmik esensja tej strony a najlepszy komentarz jest komentarzem obrazajacym napastnikow? co to ma byc wogole widac ze same pizdy sie pologowaly i dlatego coraz wieksze gowno tu sie pojawia a jak dobry filmik to hejt leci, i 3 strona nikt nie przeczyta ahh...
Zgłoś
artiee 2014-04-06, 0:59
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
MirekJowisz 2014-04-06, 0:59 5
Banda hipokrytów. Może zasłużył? Może się przystawiał do jakiegoś dziecka albo coś? Tak to pierwsi jesteście do pisania żydzi do gazu i jebać ciapatych i śmierć pedofilom a jak ktoś dostaje wpierdol to wielki lament. Nie wiem jaki był powód, ale śmiem wątpić by było to za przysłowiowy damski chuj

Tolerancja jest domeną ludzi słabych
Zgłoś
Mekintosz3 2014-04-06, 0:59 9
Shanne napisał/a:

Jak konfident to mi nie żal cwela.

No rozjebales mnie na kawaleczki tym komentarzem. Taka moda co nie, jebac konfidentow tylko gangsterka, tylko prawilniaki z ulicy. Beka z ciebie
Zgłoś
artiee 2014-04-06, 1:02
@up dokładnie, a jak zajebią kredki z tornistra to pierwszy leci do wychowawczyni

@MirekJowisz to zabij do chuja... Taka obitka to najgorsza opcja kary i Ty właśnie chuja o tym wiesz pizdo. Dostań tak i mów że wiesz o czym mówisz.
Zgłoś
k................8 2014-04-06, 1:22 3
crossdressphyxia napisał/a:

2@up

Nick jak najbardziej trafny.

Rozumiem, że jakby Ci zajebali samochód, to na policję nie pójdziesz, bo co byś donosił.

Źle rozumiesz termin konfident.Konfidentem nie jest ten kto zgłasza kradzież, lecz ten kto bez powodu ani bez zysku dla siebie podpierdala inne osoby, np jak to było za komuny stalinowskiej gdy jakieś skurwysyny podpierdalały dla UB ukrytych żołnierzy AK lub NSZ.
Każdy z was jak słyszy słowo konfident to ma na myśli JP gimbaze i inne pierdoły a konfidencja korzenie ma dość głęboko w czasie zapuszczone.

Catacombe napisał/a:

Jebać konfidentów. Jak ktoś zajebał mi samochód, to nie donoszę, tylko udaje że nic się nie stało. Jak mi zajebią rodzinę to udaje że nic się nie stało, przecież nie będę donosił. W więzieniach same dobre chłopaki, co to za gwałty, kradzieże, pedofilie siedzą.
JP na 90% bo nie chce żeby mama się dowiedziała.

Ale zawiało gimbazą.
Zgłoś
Blizzard93 2014-04-06, 1:31 12
Do wszystkich, którzy tak bardzo płaczą o podanie jakiś informacji a są zbyt leniwymi pizdami by poczytać komentarze:

maniakDVD napisał/a:

liveleak. com/ view?i=8c1_1396716150

"Pobity na śmierć za zdradę gangu"
Zasłużył, czy nie, powinien wiedzieć w co się plącze.

Czyli wychodzi na to, że koleś był podobnie jak część wypowiadających się tutaj "JP na 90 %", przy czym jak doszło co do czego, to się zesrał, strzelił z ucha i go później dojechali Sam był prawdopodobnie szmatą nie lepszą niż osiłek robiący mu operację plastyczną mordy, więc skończcie już płakać
Z tego co zdołałem w moim krótkim życiu zauważyć, najczęściej kończą w ten sposób cwaniaki identyczne z tymi co ich tak załatwiają.
Zgłoś
E................2 2014-04-06, 1:53 1
Jaapierdolee.. niedalbym rady tak dopierdolic typa, widac ze ma dosc, moze zasluzyl, ale mi by sie juz odechcialo jakby byl taki rozjebany.. Tego łysego to wycwelic(podludź).
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów