JP na 90% bo nie chce żeby mama się dowiedziała.
Durna kurwo, nie ma takiego powodu żeby tak dostać wpierdol. Znasz coś takiego jak cywilizacja?!?! Oko za oko skurwysynu, ale bez jaj.
Tak panowie z chwilóweczek odbierają długi
Gówno o tym wiesz chłopczyku, więc do książek, bo gimnazjalne egzaminy tuż tuż.
Ha! Zaraz mi się przypomina sytuacja jak mi pewien koleś szybę w aucie wybił ;]
Złapałem go i podobnie oprawiłem Z tym że ja nie pięścią tylko butami po ryju waliłem ;]
Takie bajki to sobie wsadź w buty... Jedyne co waliłeś i walisz to konia
Jak konfident to mi nie żal cwela.
Jasne jak by Ci ktoś rower podpierdolił to byś od razu poleciał na komendę, pewnie masz wydziargane jp na karku.
Nie płaczcie pizdy, jak się nie nauczycie bić, to z waszymi chujowymi charakterami też tak skończycie :]
Jeśli bicie konia nazywasz umiejętnością to spoko, panie chujowy charakterze. Pewnie w gimnazjum tez cie tak poturbowali.
Dobra chuj w dupe wszystkim internetowym warriorom
Co do filmu to ciekawe za co, na samym wstępie koleś ma dość. Pojebany łysy, powinien do utylizacji pójść :/
Nie trafiłem z @upUpuPup czy nie chcę aby już był pokazywany? I co mam zrobić z postem? Wstawić 3 kropki czy się na niego
2@up
Nick jak najbardziej trafny.
Rozumiem, że jakby Ci zajebali samochód, to na policję nie pójdziesz, bo co byś donosił.
Źle rozumiesz termin konfident.Konfidentem nie jest ten kto zgłasza kradzież, lecz ten kto bez powodu ani bez zysku dla siebie podpierdala inne osoby, np jak to było za komuny stalinowskiej gdy jakieś skurwysyny podpierdalały dla UB ukrytych żołnierzy AK lub NSZ.
Każdy z was jak słyszy słowo konfident to ma na myśli JP gimbaze i inne pierdoły a konfidencja korzenie ma dość głęboko w czasie zapuszczone.
Jebać konfidentów. Jak ktoś zajebał mi samochód, to nie donoszę, tylko udaje że nic się nie stało. Jak mi zajebią rodzinę to udaje że nic się nie stało, przecież nie będę donosił. W więzieniach same dobre chłopaki, co to za gwałty, kradzieże, pedofilie siedzą.
JP na 90% bo nie chce żeby mama się dowiedziała.
Ale zawiało gimbazą.
liveleak. com/ view?i=8c1_1396716150
"Pobity na śmierć za zdradę gangu"
Zasłużył, czy nie, powinien wiedzieć w co się plącze.
Czyli wychodzi na to, że koleś był podobnie jak część wypowiadających się tutaj "JP na 90 %", przy czym jak doszło co do czego, to się zesrał, strzelił z ucha i go później dojechali Sam był prawdopodobnie szmatą nie lepszą niż osiłek robiący mu operację plastyczną mordy, więc skończcie już płakać
Z tego co zdołałem w moim krótkim życiu zauważyć, najczęściej kończą w ten sposób cwaniaki identyczne z tymi co ich tak załatwiają.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów