📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:13
PepsiQ napisał/a:
Czyli jesteś na ich poziomie...
O chyba ujawnił nam się konfident
Niema nic gorszego od jebanych konfidentów, za okupacji niemieckiej konfidentów mordowano, za okupacji sowieckiej już nie można było konfidenta zamordować, ale wpierdol obskakiwał no i mamy czasy unii żydropejskiej i nadal są konfidenci.
Wg mnie każdego konfidenta mogą traktować nawet gorzej niż jest na filmiku, niech zdychają.
Co do filmu to chuj go wie za co dostaje wpierdol, ale pięknie mu mordę obili.Sądzę z doświadczenia, że za darmo to mu tak pięknie ryja by nie obijali i kryje się grubsza sprawa, za darmo to przeważnie atakują dzikusy.
Widac jak w 0:20 ma już 1hp i dostaje, a wtedy już tylko ragdoll się włacza
@UP, twój stary to konfident, zrób z nim porządek
@UP, twój stary to konfident, zrób z nim porządek
2@up
Nick jak najbardziej trafny.
Rozumiem, że jakby Ci zajebali samochód, to na policję nie pójdziesz, bo co byś donosił.
'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
Nick jak najbardziej trafny.
Rozumiem, że jakby Ci zajebali samochód, to na policję nie pójdziesz, bo co byś donosił.
2 razy dostałem podobnie wpierdol. Uwierzcie mi, ten koleś już tego nie czuł. Chciał już umrzeć...
Wyczuwam warna i przerzut na harda.
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio
Przypał:
-musze bronić swoją dupę, a jebać go, to ten i ten panie władzo
To chyba co innego niż:
Zauważyć coś co łamie prawo drugiego człowieka, krzywdzi go i powiadomić policję, nie mogąc samemu nic zaradzić.
Skoro ktoś nie lubi policji, to czemu im nie dawać zadaniówek? Niech ruszą dupska.
-o tak kolego ziomeczku, masz najlepszy towar, dawaj tyle i tyle...
Przypał:
-musze bronić swoją dupę, a jebać go, to ten i ten panie władzo
To chyba co innego niż:
Zauważyć coś co łamie prawo drugiego człowieka, krzywdzi go i powiadomić policję, nie mogąc samemu nic zaradzić.
Skoro ktoś nie lubi policji, to czemu im nie dawać zadaniówek? Niech ruszą dupska.
@up
Inteligentnym ludziom nie trzeba tłumaczyć takich rzeczy. Debil to debil
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio
Inteligentnym ludziom nie trzeba tłumaczyć takich rzeczy. Debil to debil
Zasłużył, czy nie, powinien wiedzieć w co się plącze.
"Pobity na śmierć za zdradę gangu"
Zasłużył, czy nie, powinien wiedzieć w co się plącze.
Łyse ścierwa.. Pierdolone słuchające rapu społeczne minusy...
Do więzienia kurwa, albo na prace przymusowe i żeby byli tak samo traktowani codziennie, bez opieki medycznej, hiv gangrena tyfus rzeżączka kurwa pierdolone narkomany rapy jebane...
Dostałęm raz wpierdol 2vs1, no może bardzo nie taki, ale właśnie od jebanych raperów, minusów życiowych co nie wiedzą jak na chleb zarobić i muszą nagrywać jakieś popierdolone rapy i palić marichuane jebane narkomany, a potem gimnazjum to kopiuje i robi to samo.. Popierdolony świat..
Do więzienia kurwa, albo na prace przymusowe i żeby byli tak samo traktowani codziennie, bez opieki medycznej, hiv gangrena tyfus rzeżączka kurwa pierdolone narkomany rapy jebane...
Dostałęm raz wpierdol 2vs1, no może bardzo nie taki, ale właśnie od jebanych raperów, minusów życiowych co nie wiedzą jak na chleb zarobić i muszą nagrywać jakieś popierdolone rapy i palić marichuane jebane narkomany, a potem gimnazjum to kopiuje i robi to samo.. Popierdolony świat..
a teraz misja dla sadoli
czy znajdzie ktos informacje co sie dalej stalo? albo jakies inne filmiki co kolwiek albo za co dostal? ciekawi mnie to
tak czy siak jak juz byl nie przytomny to mogl odpuscic
WOLNOŚĆ SŁOWA DLA SADISTICA!
czy znajdzie ktos informacje co sie dalej stalo? albo jakies inne filmiki co kolwiek albo za co dostal? ciekawi mnie to
tak czy siak jak juz byl nie przytomny to mogl odpuscic
@Shanne @kawałchuja88 wam się coś popierdoliło, widzę was jako 2 dresów w audi wiozących snopek słomy, ale to już inny temat, bo was zaraz konfidenci sprzedadzą... istnieje takie słowo jak kolaborant - i to chyba o to wam chodzi, konfident to co innego, bo by raczej spierdolił od łysego.
Swoją drogą łysy pyta się młodego "gdie jest priena" (priena - recepcja?), to może chłopcy w hotelu zabłądzili?
Swoją drogą łysy pyta się młodego "gdie jest priena" (priena - recepcja?), to może chłopcy w hotelu zabłądzili?
Sadistic pełną gębą.
Ciekaw jestem za co dostał łomot, ale pewnie nie za niewinność.
Ciekaw jestem za co dostał łomot, ale pewnie nie za niewinność.
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów