Pewnie wielu z Was miało dzięki niemu nieprzespane nocki. Wówczas jedyny Polak który liczył się w stawce wagi ciężkiej a do dzisiaj jedyny który stoczył 4 walki o mistrzowski pas.Brązowy medalista olimpijski który być może walczyłby o złoto jednak z powodu kontuzji w półfinale musiał się wycofać z walki.Nienaganna technika,praca nóg,kapitalny lewy prosty,szybkość i wytrzymałość to największe atuty Andrzeja.Niestety największą wadą była jego psychika która uniemożliwiła mu zdobycie pasów.Długo może nie być tak dobrego Polskiego ciężkiego.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No to kto pierwszy rzuci kamień?
Wiedziałem że odezwą się poloniści:)Brawo,wydrukuj to i zanieś swojej Pani od polskiego a z pewnością otrzymasz pochwałke i plusa.
To ja Perszing Pruszkow. Najwierniejszy kibic. Pisze zza grobu. Endju jest ze mna mentalnie, Artu Szpila przejmuje stery. Za rok dwa zobaczycie.
Wspaniały bokser. Pamietam jak dzisiaj jak walczyl juz z Adamkiem... Postawiłem zaklad na Adamka,że wygra do 6 rundy, postawiłem 700 zł... Bardzo, ale to bardzo chciałem przegrać ten zakład. No ale niestety wiemy jak było.... Legenda, magia, piękne wspomnienia
Jak to powiedział ostatnio jeden z komentatorów sportowy. Technika i siła gołoty połączona z charyzmą i chartem ducha skurwiela z gór adamka dala by nam mistrza wagi ciezkiej .
Cytat:
Był ostatnią nadzieją białych
Ostatnia nadzieja białych... Polaków. Mistrzami są biali przecież...
Dla przypomnienia.
K*rwa kiedyś to się czekało 3 w nocy ale walke można było zobaczyć za darmo na polsacie a teraz to tez sie czeka tylko jeszcze sobie zapłać .Ch*je
tds1974 napisał/a:
Ostatnia nadzieja białych... Polaków. Mistrzami są biali przecież...
Tak się mówiło
tds1974
Kurwa jak walczył gołota to mistrzem był Lennox Lewis(czarny),John Ruiz(Portorykańczyk),Lamon Brewster(czarny),Chris Byrd(czarny) do tego walki z Tysonem,Grantem,Bowe,Sandersem(wszyscy czarni).W tedy walczył z najlepszymi czarnuchami a on był jednym z nielicznych białych którzy mogli stawić im czoła.Era Kliczków zaczęła się gdy Gołota już powoli schodził ze sceny.Ostatnia walka mistrzowska z Brewsterem która szybko się skończyła no a później walki o pietruszkę.
Kurwa jak walczył gołota to mistrzem był Lennox Lewis(czarny),John Ruiz(Portorykańczyk),Lamon Brewster(czarny),Chris Byrd(czarny) do tego walki z Tysonem,Grantem,Bowe,Sandersem(wszyscy czarni).W tedy walczył z najlepszymi czarnuchami a on był jednym z nielicznych białych którzy mogli stawić im czoła.Era Kliczków zaczęła się gdy Gołota już powoli schodził ze sceny.Ostatnia walka mistrzowska z Brewsterem która szybko się skończyła no a później walki o pietruszkę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów