Gówniak nie upilnował
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
On tam w 0:30 się zrzygał na czerwono, czy flaki pieska trzymał po coś w łapach i w końcu wyjebał na chodnik? Tak czy siak, dobrze się stało.
I to na kocich łbach.
Coś tam o tym słyszałem od kogoś ale podobno pisali że niby kierująca przejechała psa i prawie potrąciła dziecko teraz dopiero widze filmik i widać jakie smuty oni pierdolą w tych gazetach gdzie jakie prawie potrącenie jak gostek stał z daleka ale swoją drogą kierująca dobrze nie postąpiła że spierdoliła ale najpierw by trzeba było sie spytać czemu ten mały gówniak 4 nogi biegał bez smyczy a widać, że dzieciaka sie nie słucha i robi co chce..
psa się na smyczy prowadzi a nie jak świnię na wypas, dobrze tak małemu skurwielowi chuj mu w dupę
No sadolowa ekipa w normie. Wiecie że wszyscy psychole lubili się znęcać nad zwierzętami ? Dzięki takim pierdolcom jak wy, trzeba chodzić z bronią za paskiem, bo nigdy nie wiadomo kiedy wam coś strzeli w te chore łby
trzyma się gówno na smyczy mamusia nie uczyła jak to robić
Pies psem ale tej tepej pizdzie powinni zabrac prawo jazdyn w bialy dzien nie zobaczyla dosc duzej przeszkody przed maskan ktora wcale nie pojawia sie jak grom z nieba
Ale kurwa pierdolicie "dobrze, nauczka, kara, więcej nie będzie" jebani obrońcy moralności i dobrego wychowania. W piździe macie psy bez smyczy, i nieogarnięte gówniaki, po prostu cieszy was jak coś się spierdoli i dodatkowo jeszcze dopierdolicie tym leżącym. Jak by była możliwość to byście na gówniaka z psem opony rzucili, pierdolone czarnuchy
Szkoda mi tego chłopca , dla niego to duże przeżycie tym bardziej, że uświadomił sobie pewnie że to jest jego wina po części... a tytuł "był pesek nie ma peska"? Tak jakbyś drwił z tej sytuacji.. nie ładnie oj nie ładnie!
Szkoda mi tego chłopca , dla niego to duże przeżycie tym bardziej, że uświadomił sobie pewnie że to jest jego wina po części... a tytuł "był pesek nie ma peska"? Tak jakbyś drwił z tej sytuacji.. nie ładnie oj nie ładnie!
Szkoda, że gówniak noe wpadł pod śmieciarkę. Ale i tak cudowny filmik, miód na me oczy!
spoons napisał/a:
Ale kurwa pierdolicie "dobrze, nauczka, kara, więcej nie będzie" jebani obrońcy moralności i dobrego wychowania. W piździe macie psy bez smyczy, i nieogarnięte gówniaki, po prostu cieszy was jak coś się spierdoli i dodatkowo jeszcze dopierdolicie tym leżącym. Jak by była możliwość to byście na gówniaka z psem opony rzucili, pierdolone czarnuchy
Tak, dokładnie. I co nam z tego powodu zrobisz? Jesteśmy pojebani, witaj na sadisticu miękka pizdo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów