Gówniak nie upilnował
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kierująca jest ślepa i głucha, młody to wariat bo poleciał przez skrzyżowanie jak koń z klapkami na oczach. Trochę szczęścia i byśmy mieli filmik na harda
Pieska szkoda:(
Ja myślałem, że pobiegł się rzucić pod samochód.
lm65 napisał/a:
Kierująca jest ślepa i głucha..
Wystarczy że jest niska, a na takiej "nawierzchni" nie usłyszy chrobotu kosteczek.
lm65 napisał/a:
Oj tam. Będzie mniej nasrane w piaskownicy i na trawniku.
Chuj z kundlem. W sumie po przejechaniu młody młody wreszcie mógł go złapać.
I bardzo kurwa dobrze... Już serdecznie dość mam psów biegających luzem po osiedlu, srających gdzie się da, szczających gdzie się da. Ale żeby nie było, że nie kocham małych piesków: srel, czy tam starzy srela powinni zapoznać się z mandatem za spowodowanie zagrożenia w ruchu drogowym i drugi za narażenie życia PUPILA.
Smutno mi się zrobiło, ale fakt jest taki, że psy prowadza się na smyczy i jeśli pies jest w stanie zrobić krzywdę innym ludziom czy zwierzętom również w kagańcu.
No i czego gnojek tak wierzga?
a) Będzie wpierdol w domu.
b) Kochał pieska (i dlatego pozwalał mu cieszyć się wolnością bez smyczy)
c) Nie będzie obiadu (wersja Chińska - padły zwierzak nie smakuje)
a) Będzie wpierdol w domu.
b) Kochał pieska (i dlatego pozwalał mu cieszyć się wolnością bez smyczy)
c) Nie będzie obiadu (wersja Chińska - padły zwierzak nie smakuje)
Gówniak się nauczy, żeby następnym razem użyć smyczy i kagańca + powinien dostać lanie za swoje niedbalstwo
Reakcja wprost odwrotna do reakcji chinczyka widzacego przejechanego człowieka
kierujący dobrze wiedział, ze przejechał sierściucha. Ale co w takim wypadku miał zrobić? Wyć z dzieciakiem? Zakopać? Jeszcze wpierdol od rodzica dostać mimo, że nie zawinił nic. Też bym spierdalał, chyba, że wcześniej zjebać dzieciaka, ale jak widać ten kare juz ma. Chujowa sytuacja dla wszystkich. Najbardziej dla psa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów